Реклама

Най-новият испански сериал „Селцето“ (El Pueblo) стартира тази сряда, 21 октомври, в ефира на bTV Comedy. Комедията, реализирана от създателите на „Новите съседи“, проследява живота на група хора на различна възраст, които решават да загърбят удобствата на градския живот и да се преместят в измисленото село Сория, наричано още Пеняфрия, привидно изоставено. Скоро след пристигането си обаче те откриват, че в селото има жители, които им помагат да се адаптират към живота там. Приспособяването в селските райони обаче се оказва по-трудна задача за някои, отколкото за други, а това предизвиква смесица от комедийни и драматични ситуации, съпътстващи героите в новото им селско ежедневие. Епизодите на „Селцето“ ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:30 ч.

Персонажите в "Селцето":

Рут и Мончо

Любители на природата и идеалисти. Те са хипита, които искат да превърнат селцето Пеняфрия в устойчиво и съвременно екоселище. Рут практикува йога и медитира, а Мончо е голям ентусиаст. Именно те отвеждат останалите градски жители в селото, без да знаят, че то е изоставено.

Амая и Хуанхо

Хуанхо е богат строител, егоист, макиавелист, а причината да дойде в Пеняфрия е за да възвърне отново империята си. Знае как с фалшива усмивка да накара всеки да му се довери. Амая е неговата приятелка – тя е повърхностна материалистка и ходи винаги на токчета, проклинайки селцето, отказвайки да приеме положението, в което се намира в момента.

Начо и Пабло

Пабло е момче, което има всичко. Току-що повишен на работното си място и на път да се ожени, той решава да отиде в селцето, за да се откъсне от всичко. Начо е най-добрият му приятел – невротичен, натрапчив, страхлив и голям неудачник. Мрази провинцията, но не може без компанията на приятеля си.

Елиса и Густаво

Елиза е приказлива столичанка, но лекарят й препоръчва да избяга от замърсения въздух поради здравословни проблеми. Тя е много общителна и голяма клюкарка. С нея е и синът ѝ Густано – разглезен хипстър, който е на тридесет години, но живее и мисли като тийнейджър. Безполезен е, шантав, незрял, но има високо мнение за себе си. Смята, че е готин и че всичко го харесват.

Кандидо

Кмет на Пеняфрия, добродушен, общителен и приятелски настроен. Обожава хората от селото и иска всички да са щастливи.

Лаура и Макарена

Лаура е самотна майка, без една стотинка в джоба. Винаги е взимала лоши решения и току-що е изгонена заедно с дъщеря си от апартамента си в столицата. В живота си се е сблъскала с много проблеми и винаги е оцелявала без ничия помощ, затова и е недоверчива и горда. Не иска никой да я съжалява или помага. Макарена е умна тийнейджърка с характер. В селцето обаче няма никой на нейната възраст и чувства, че животът ѝ е объркан.

Арсачио и Мария

Арсачио е нацупен, упорит и консервативен и има много предразсъдъци към хората от града. Твърдо против е кметът да позволи на гражданите да останат. Съпругата му Мария е традиционна дама, която се грижи за къщата и съпруга си, но пристигането на градските жители ще я модернизира.

Рафаел Ечеги

Раздразнителен стар рокер, който си пада по наркотиците. Сега обаче е чист и желае да се завърне в света на музиката. В Пеняфрия търси спокойствието и вдъхновението, от които се нуждае, за да композира отново.

Главните роли са поверени на Рут Диас, Мария Хервас (Мартина от "Новите съседи"), Фелипе Гарсия Велес, Санти Милан, Карлос Аресес (Агустин от "Новите съседи") и др.

Последни

Реклама