Нов сезон на Бар "Наздраве" по bTV Comedy

Всяка събота пък Бъд Спенсър ще ви прави компания в ефира на "забавната телевизия"

Реклама

От 20 януари в ефира на bTV Comedy започва нов сезон на хитовия сериал "Бар "Наздраве". Ситкомът е най-успешната и най-гледана комедийна телевизионна поредица. Бар "Наздраве" има колекция от 28 награди ЕМИ, 6 - "Златен глобус" и в досието му са общо 117 номинации.

Премиерата на комедийната поредица е на 30 септември 1982 г. 8 от 11-те му сезона са в челната десятка на най-гледаните сериали. Много от епизодите (общо 273 по 24 минути всеки) са заснети на живо пред публика в студиото на Paramount пред публика.

Зрителите на bTV Comedy ще могат да гледат любимците си от популярния бар всеки делник от 16:00 часа и 23:00 часа.

Бъд Спенсър продължава да ви прави компания в съботните вечери. Тази седмица италианецът окупира ефира с криминалната комедия "Крадци и джебчии". Гледайте приключенията на капитан Паркър на 23 януари от 21:00 часа.

Любонитно: Неаполитанецът Карло Педерсоли (Бъд Спенсър) е бил състезател по плуване за националния отбор на Италия в Олимпиадите '52, '56, '60. Той е първият италианец, преплувал 100 м свободен стил за по-малко от минута. През 1967 г. избира псевдонима Бъд Спенсър от името на любимата му бира Budweiser и любимия му актьор - Спенсър Трейси. През 2005 влиза в политиката, като регионален съветник на партията "Форца Италия".

Последни

Реклама