Реклама

Те са забавни, емоционални и непредсказуеми... Взаимоотношенията им са бурни, а кавгите им се чуват и от съседния квартал. Всички ги познават и обичат – те са „Новите съседи”! От 12 януари (петък) bTV Comedy ще зарадва зрителите с премиерни епизоди на любимия испански сериал, чиито герои винаги будят усмивка с непрестанните си премеждия, раздори, скандали, любовни афери и турбулентни отношения. Комедийният канал на bTV Media Group е подготвил двойна изненада за феновете на „Новите съседи“, като ще покаже един след друг най-новите сезони – тринадесети и четиринадесети. 14-и идва в България броени месеци след заснемането си и преди телевизионното си излъчване в Испания. Епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Comedy и ще бъдат достъпни онлайн на VOYO. Уикенд маратоните на „Новите съседи“ продължават всяка събота и неделя от 17:00 ч. по bTV Comedy.

В края на дванадесетия сезон жителите на „Мирадор де Монтепинар“ бяха принудени да напуснат домовете си, след като сградата бе неправомерно отчуждена, а сега се преместват в центъра на Мадрид в нова кооперация, разположена на улица „Контубернио“ 49. В буквален превод името ѝ означава „тайно споразумение“, но в действителност улицата е кръстена на продуцентската компания, чието дело е сериалът – „Contubernio Films“. Любимите герои са принудени да живеят с нови съседи и да се подчиняват на решенията на властна домоуправителка, която ръководи блока с твърда ръка. Героите на любимите актьори Жорди Санчес (Антонио), Натали Сесеня (Берта), Начо Герерос (Коке), Пабло Чапея (Амадор), Фернандо Техеро (Фермин), Ева Исанта (Маите), Рикардо Аройо (Висенте), Пас Падийа (Чуса), Макарена Гомес (Лола), Петра Мартинес (Фина), Луис Мерло (Бруно), Мирен Ибаргурен (Йоли), Лолес Леон (Менчу) и Карлос Аресес (Аугустин) предстои да се изправят пред нови премеждия с типичното си чувство за хумор, с което вече над 10 години забавляват българските зрители. В премиерните епизоди на „Новите съседи“ зрителите на bTV Comedy ще се смеят през сълзи и с новите попълнения – обитателите на „Контубернио“ 49, с които „новодомците“ от „Мирадор де Монтепинар“ ще трябва да делят една жилищна кооперация.

Грета (Лаура Гомес Лакуева) и Естебан (Карлос Чамаро) са традиционно испанско семейство – тя е фармацевт и домоуправител, а той е държавен служител. Грета е примерна съседка, която съчетава професията си с предизвикателствата на майка на тийнейджър и домоуправител на кооперацията. Тя управлява „Контубернио“ 49 с железен юмрук… поне докато Антонио Ресио не излиза от затвора и не се появява на „съседския“ хоризонт. За разлика от Грета, съпругът ѝ Естебан е данъчен инспектор, който избягва конфликтите. Виктория Рафаела (Мамен Гарсия) е разорена аристократка, която живее с личната си асистентка Лохи (Маргарита Аскерино). Алонсо (Алекс Гадея) е успешен предприемач, разведен, с две деца, който ще се впусне в любовна афера с Маите. Сред „новите съседи“ са и Оскар (Феликс Гомес) – привлекателен фотограф, винаги заобиколен от красиви жени, Анди (Елизабет Ларена) – художничка, която работи като сервитьорка, и Карма (Алекс Делакроа) – пансексуален/а инфлуенсър/ка.

След като дава всичките си пари за образованието на децата си, Амадор се настанява в апартамента на Аугустин, който се е превърнал в хипохондрик, обсебен от чистотата и дезинфекцията след пандемията от COVID-19. Появата на нова съседка ще внесе радост в сивото ежедневие на Амадор, а любовният романс между бизнесмена Алонсо и Маите ще възроди бурните отношения между култовите „милинки“. Антонио, който наскоро е излязъл от затвора, ще открие, че новият му живот в „Контубернио“ 49 е дори по-лош от този зад решетките. Бруно, обзет от самота след заминаването на Енрике, ще се опита да запълни емоционалната дупка, като приема Фермин в дома си… Доня Фина пък ще бъде неуморен спътник на Менчу във всичките ѝ луди приключения.

Тагове:

Последни

Реклама