Пътуване до "Дисниленд" - сбъдната мечта

Победителят в априлската игра на bTV Comedy споделя емоциите си от пътуването до "Дисниленд"

Реклама

Ако си спомняте, на 4 май тази година bTV Comedy зарадва един свой зрител с екскурзия за двама в „Дисниленд”. Късметлията беше Петър Николов, който учатва в играта на комедийния канал с клипа си "Сбъдната мечта”.

Петър, заедно със своя приятел Георги, прекара 3 незабравими дни в Земята на забавлението - "Дисниленд" в Париж. Но каквото и да кажем ние, няма да сме в състояние да уловим емоцията, която е изпитал самият победител. Предлагаме ви неговите собствени впечатления и снимки от преживяването:

"Седейки на по чаша кафе и съзерцавайки Айфеловата кула часове преди полета, изникна простичкият въпрос - ИСТИНА ЛИ Е? Отговорът - както сега, така и тогава - беше ДА, но усещането в онзи момент беше като сън наяве. Предоставяйки ни този шанс за игра, вие успяхте да осъществите желание, позволяващо ни да докоснем свят, където мечтите са достижими, а приказките - реалност. Искрено благодарим на екипа на bTV Comedy, Кирил Бояджиев, туристическа агенция МИЕЛ,  на всички които гласуваха за клипа "Сбъдната Мечта" и разбира се на Добрия Вестоносец! Без съмнение сбъдването на мечти е повече от забавление"

Последни

Реклама