Щура надпревара за наследството на 99-годишна огън баба в нов сериал по bTV Comedy

Премиерният португалски сериал „Безкрайна фиеста“ тръгва на 20 септември (вторник) от 17:30 ч.

Реклама

След успеха на „Новите съседи“, „Фитнес Тони“, „Селцето“ и др., bTV Comedy продължава да изненадва зрителите си с първокласен иберийски хумор. Португалският сериал „Безкрайна фиеста“ (Festa é Festa, 2021 г.) е най-новото премиерно попълнение в програмата на комедийния канал, а стартът ще бъде даден още във вторник (20 септември). Премиерната поредица, която се превръща в истинска сензация в родината си и всекидневно събира над 3 милиона португалци пред екраните, ще се излъчва всеки делник от 17:30 до 19:00 ч. (по два епизода).

В центъра на историята на „Безкрайна фиеста“ е 99-годишната баба Корковада, която въпреки достолепната си възраст, е известна като „повелителката на партитата и фиестите“. Почти денонощно с кайпириня в ръце, тя става обект на засилен интерес от страна на наследниците си, които всеки момент очакват да разпредели несметното си богатство. Корковада обаче е отдадена на живота и съвсем не мисли да умира.

Същевременно в селцето, където се разиграва действието – Бела Вида, се подготвя грандиозна фиеста, която да отбележи края на пандемията от коронавирус. Жителите започват трескава подготовка за партито, което обещава да бъде незабравимо не само защото бележи връщането към нормалното, но и защото съвпада със стогодишнината от рождението на Коровада.

Каква изненада обаче им е подготвила тя – зрителите ще разберат в епизодите на „Безкрайна фиеста“ от 20 септември (вторник), всеки делник от 17:30 ч. по bTV Comedy!