Три неомъжени млади жени разкриват любовните си драми в нов сериал

Той се завърта по bTV Comedy от 16 юли и ще се излъчва през уикенда

Реклама

Любовните драми на три приятелки ще забавляват зрителите на bTV Comedy с холандския премиерен сериал "Неомъжени млади жени”. От 16 юли в събота и неделя от 19:30 ч. те ще проследяват историите на Стела, Фатима и Нинке - млади жени с напълно различни характери, които работят в едно и също болнично отделение.  

Стела е хладнокръвната - тя всъщност е момче в тялото на красива жена. Обича да излиза и има здравословно отношение към секса. Според нея човешкото тяло е нещо, което трябва да носи удоволствие. Нинке е душата на компанията, страстна дама с впечатляващ външен вид. По време на ужасяващия й месечен цикъл обаче околните гледат да не се навъртат около нея. Фатима е блондинката, жената мечта за всеки мъж, чиято фантазия е да бъде спасена от принца на белия кон. Седейки на своя огромен тапициран стол, тя си мисли за голямата любов, която според нея е някъде наблизо. Фатима трудно приема новия си статус на необвързана и факта, че последният й приятел е бил доста далеч от представите й за чаровния принц.    

Освен работата, има още 2 общи неща между трите млади жени - първо, всички те са необвързани. Или както предпочитат да се изразяват – “невързани”. В любимия им кът за кафе те водят безкрайни дискусии за мъже, връзки и живота като цяло.  Освен това и трите нямат никакъв проблем да говорят за своите собствени провали и недостатъци. И на второ място, те споделят едно прекрасно приятелство, което е подсилено от страхотното им чувство за хумор и силната вяра, че за всички тях бъдещето е изпълнено с обещания...

Още сериали на bTV Comedy разгледайте в специалната ни секция >>>