Реклама

Семейство Хек е изправено пред много важни събития и нарастващи болки в седмия премиерен сезон на „По средата” – от 8 август, всеки делничен ден в 19:00 ч. по bTV Comedy. 

Сю (Идън Шер) започва първата си година в колеж, нещо което очаква през целия си живот, но не всичко върви както е очаквала. Зъболекарката и супер майка Франки (Патрисия Хийтън) навършва 50 години, но това изглежда се преживява доста по-трудно от съпруга й Майк (Нийл Флин), отколкото за самата нея. Тя се тревожи за съпруга си, когато той започва да се държи странно – включително, връзвайки се на една от лудите идеи на брат си. Брик (Атикус Шафър) започва да бъде по-независим, карайки Франки да се чувства вече ненужна и Аксел (Чарли МакДермот), който преминава през преходен период, опитвайки се да намери мястото си и да започне нова работа. 

„Мисля, че това е най-забавният сценарий, който съм чела някога в Лос Анджелис, споделя Патрисия Хийтън. Просто го обожавам. Въпреки изминалите сезони, нашите редактори отново успяват да направят нещо невероятно със сценария”. 

Патрисия е популярна от „Всички обичат Реймънд”, като играе съпругата на Реймънд, но малко известно е, че от първи до четвърти сезон на „По средата” носи, а от сезон 5 вече е с истинската си коса. 

„В нея има много от мен самата. Мисля, че когато говорим за Сю, говоря за себе си в най-чистата ми форма”, споделя Идън Шер за ролята си на Сю. 

„Истинността на сериала е това, което го прави неповторим, категоричен е Нийл Флин. Проблемите, с които се занимава семейство Хек, са проблемите на почти всяко едно средностатистическо семейство. Особено, когато има милион неща, на които трябва да се обръща внимание. Затова сериалът е един неизчерпаем източник на ситуации, с които трябва да се справяш”. 

„Това което харесвам в Брик, е че показва колко е нормално да си умен, споделя Чарли МакДермот. Показва колко нормално е да си уникален и да следваш ритъма на сърцето си. Вярвам, че всички сме създадени, за да бъде уникални. Ние трябва да бъдем различни, за да покажем на хората, че да си различен, е хубаво”. 

По думите на Чарли „По средата”  е един от малкото сериали, подходящи за цялото семейство, изпълнени с всевъзможни случки и смях на различни нива.

Последни

Реклама