Визуалната опаковка на bTV Comedy с номинация за престижна международна награда

Комедийният канал се състезава за награда от фестивала PromaxBDA

Реклама

Международният фестивал за телевизионни продукции и реклама PromaxBDA отличи с номинация визуалната опаковка на bTV Comedy на тазгодишните си европейски награди. Комедийният канал се състезава за престижната награда в категорията "Звуков дизайн" (Sound Design) с още четири медийни компании от Стария континент. Победителят ще стане ясен в края на март на церемония в Берлин.

Анимация: РОБО

Музика, саунд дизайн: Калоян Димитров

Творческа концепция: bTV

Зрителите се запознаха с актуалната опаковка на bTV Comedy на 5 декември 2014 г. Тя стартира по повод петата годишнина от създаването на забавния канал и подчертава уникалното му съдържание - само хумористични сериали, филми и предавания за добро настроение. Новата опаковка, в съчетание със силната програма, доведе до 33% ръст в гледаемостта на телевизията сред младата аудитория само месец след въвеждането й в ефир. Забавните герои и джингли, използвани в опаковката, съчетани с анимацията и графичните елементи, са в унисон със слогана "Нищо сериозно" и допринасят за атмосферата, която каналът създава у почитателите на качествения телевизионен хумор. 

Наградите на PromaxBDA всяка година отличават най-добрите постижения в света в областта на дизайна и маркетинга на електронни и интерактивни медии. Конкурсите се провеждат на няколко континента.  

Последни

Реклама