Реклама

Гледайте от 6 април 2015г. - всяка делнична вечер от 22ч.

"Ало, ало" е от онези вечни сериали, за които можем да кажем, че са се превърнали в неизменна част от телевизионния ефир и без които той не би бил същият. Трудно ще се намери почитател на комедийни сериали, който да не познава емблематичните герои Рене Артоа (Гордън Кей), Мишел от Съпротивата (Кърстен Кук), хер Флик от Гестапо (Ричард Гибсън) или да не е чувал култовите реплики "Слушайте внимателно, няма да повтарям", "Добрютро", "Ама че си глупава". Зрителите на bTV Comedy ще имат възможността отново да се забавляват с английската комедийна поредица от 6 април, всяка делнична вечер в 22ч.

"Ало, ало" ни пренася в малкото френско градче Нувийон по време на Втората световна война, където Рене Артоа, собственик на кафене, води живот, изпълнен с комични и абсурди ситуации, лавирайки между германците и френската Съпротива, жена си и любовниците си, опитвайки се да опази двама английски летци, криещи се в дома му, да намери решение на проблема с картината, известна като "Грешната Мадона с големите бомби" и да излезе жив и невредим от цялата бъркотия. Колоритните герои и техните незабравими фрази, абсурдните ситуации, английският хумор с френски акцент превръщат деветте сезона на сериала в една от най-гледаните и популярни комедии за всички времена.

Персонажите в "Ало, ало" стават емблематични за актьорите, които са ги изиграли и няколко десетилетия след старта на първите снимки на сериала, лицата им са все така разпознаваеми и любими. Гордън Кей дори издава книга "Рене и аз: Нещо като автобиография", в която описва своите юношески години като срамежлив младеж с наднормено тегло и хомосексуална ориентация. Актьорите са категорични, че след толкова години съвместна работа са се разделили със сълзи на очи и до днес се забавляват искрено, когато екипът се събере заедно.

Тагове: сериал comedy