Реклама

Американският ситком „Без пукната пара” тръгва в ефира на bTV от сряда, 10 април, и ще се излъчва всеки делничен ден от 23:30 ч.

Kомедийният сериал (от създателите на „Сексът и градът” и „Уил и Грейс”) проследява несполуките на съквартирантките Макс и Карълайн. Те са млади, забавни, амбициозни и полагат неимоверни усилия, за да осъществят мечтата си - да стартират и развият собствен бизнес с кексчета в многомилионния Ню Йорк.

Дръзката Макс произхожда от бедно семейство и обстоятелствата я принуждават да работи на две места, за да преживява. Изтънчената Карълайн, от своя страна, е родена в заможно семейство, но по вина на баща си също се оказва без пукната пара.

Феновете на комедията ще имат възможността да се забавляват с приятелките Макс и Карълайн и да проследят дългия им път към успеха. Във втория сезон на сериала двете дами най-после имат възможност да започнат своето самостоятелно бизнес начинание, а кой ще бъде техният ангел, който ще им помогне и как ще завърши всичко, зрителите ще проследят от 2 юли.

Американският комедиен сериал „2 broke girls" се появява на екран през 2011. Един от създателите му е Майкъл Патрик Кинг, чието име стои зад успеха на хитовете „Сексът и градът” и „Уил и Грейс”. Сериалът е продукция на  Warner Bros. Television. Историята на двете разорени момичета бе продължена с трети сезон, който се излъчи тази есен по CBS. Феновете на сериала се множат и в социалната мрежа Фейсбук (достигнали са почти милион) и е много интересно дали „2 broke girls" ще надмине успеха на „Сексът и града" или „Уил и Грейс".

Актьорите

Кат Денингс (Kat Dennings), която сме виждали в „Тор" и в комедии като „40-годишният девственик", се вписва страхотно в сериала в ролята на Макс.

Колежката й – Бет Беърс (Beth Behrs), не може да се похвали с много роли (вземала е участие в епизоди на „Морски детективи: Лос Анджелис" и „Касъл"), но се прочува като Карълайн от „2 broke girls".

Картинката е пълна благодарение на Ърл (Garrett Morris) – 75-годишен добродушен старец, който твърди, че е бил един от членовете на бандата Earth, Wind and Fire. Комичният образ на готвача Олег (Jonathan Kite) е не по-малко интересен. Дженифър Кулидж, която изиграва ролята на Софи, познаваме от филми като „Американски пай", „Историята на Пепеляшка" и сериала „Джоуи".

Хан Лий, изигран от Matthew Moy – собственикът на заведението, където се развива по-голямата част от действието. Зрителят може да е разпознал Матю Мой във филми като „No Strings Attached" или епизодичните му появи в детски сериали като „Късмет, Чарли", „iCarly" и „Big time rush".

Персонажите

Макс – искрена до болка или по-скоро изключително дръзка, тя е една от главните героини в сериала. Тя работи на две места, за да преживява – животът й не е приказка и може би това е причината да е толкова твърда. Въпреки коравия си характер, дълбоко в себе си крие голямо сърце. Тя забавлява зрителя със саркастичните и хапливи отговори, които дава.

Едно от работните й места е заведението, където се запознава с Карълайн – новата сервитьорка. Ресторанчето напомня на кафенето от сериала „Обвързани" или на сепаретата от „Как се запознах с майка ви". Макс и Карълайн се сприятеляват, въпреки че са съвсем противоположни личности, в резултат, на което Карълайн и нейният кон стават новите съквартиранти на Макс.

Въпреки капризите си, Карълайн е добродушна, прави всичко със стил и има нюх за бизнес. По-думите на Олег, Макс е „толкова готина", че почти се забравя „колко е проклета", докато Карълайн е „барби". Това, което ги свързва, е, че са млади, забавни и амбициозни.