Реклама

Пиратско нашествие, необичаен романс и още много опити за оцеляване има в новия сезон на „Изгубеняци”. Премиерните епизоди на сериала започват на 13 октомври по bTV Comedy и ще се излъчват всяка събота и неделя от 22:30 ч.

След самолетна катастрофа на самотен остров, двама най-добри приятели – Дани и Оуен, и група от оцелели ще се сблъскат с множество трудни ситуации, предимно създадени от тях самите. Дани и Оуен имат шанса да променят живота си, ставайки лидери на ново общество и водейки го напред с цел оцеляване. Те ще трябва да живеят без удобствата на модерния живот – като интернет и социални медии, и да се справят с всички опасности от новия свят, в който попадат. Много от тях ще скрият миналото си, но истината ще намери път да бъде разкрита.

В сезон 2, след като са задържани, групата трябва да се заеме със следващата си голяма история, която е въпрос на оцеляване. Чаровният Пак се опитва да преговаря за примирие, когато пиратите решават да останат на острова.

Докато Флорънс и Карън трябва обикалят джунглата, за да разберат какво замърсява водата, Стив започва необичаен романс с …  баракуда.

След като разкриват зловещия пиратски план, оцелелите се опитват да избягат от острова. Карън трябва да вземе трудно решение, свързано с  миналото й. Но големият въпрос е дали пиратите ще продължат да имат надмощие…

Няма да липсват и романтични моменти. Джес и Тод решават да се оженят, но Оуен и Флорънс са принудени да преоценят връзката си.

В цялата суматоха Дани ръководи разследването на саботажа на кораба, а Стив прави шокиращо откритие. Корабът потъва и оцелелите се опитват да избягат…

Тагове: изгубеняци