Наръчник за женени

Реклама

„Наръчник за женени“ проследява ежедневието на съпрузите Грег и Ем Бътлър, докато те преминават през възходите и паденията на дългогодишния си брак. Ситкомът представя забавен и същевременно задълбочен поглед върху семейния живот, който почти винаги върви ръка за ръка с преследването на кариера, неизбежната домакинска работа и отглеждането на децата.

Историята:

Грег (Питър Хелиър) и Ем (Лиса Маккън) са женени от близо 15 години, но потънали в рутината на брака, вече са изгубили искрата помежду си. Ем е домакиня, посветена на отглеждането на децата, която след първото си раждане не се е връщала на работа. Когато постоянното седене вкъщи и досадните домакински задължения ѝ натежават, тя решава да възобнови кариерата си. В този момент Грег пък научава, че е съкратен, и на двамата им се налага да разменят местата си.

„Жонглирайки“ между дома и работата, двамата преосмислят отношенията си, които стават все по-динамични и преминават от крайност в крайност. Неочакван гост в дома им и постоянно бъркащи се съседи също добавят хаос към предизвикателството на Грег и Ем да запазят брака си. Дали ще успеят, зрителите ще разберат в епизодите на австралийския сериал „Наръчник за женени“.

За сериала:

„Наръчник за женени“ стартира в Австралия през 2018 г., като до този момент са излъчени три сезона. В главните роли ще видим Питър Хелиър, Лиса Маккън, Дарън Гилшенан, Ники Бритън, Фил Лойд и Уилоу Райън-Фулер. Интересен факт е, че самият Питър Хелиър, който изпълнява ролята на Грег, е и главен сценарист на сериала, заедно с Ник Мусгроув и Трент Робъртс. Сериалът е заснет в Мелбърн, Виктория.