Реклама

Запознайте се с Лeна и Мартин – дългогодишни съпрузи, потънали в рутината на всекидневието, съсредоточени предимно върху отглеждането на трите си деца. Някога двамата са били лудо влюбени, но времето и обстоятелствата са си казали своето… Във връзката им отдавна вече липсват чувства, емоции и страст, но те далеч не се притесняват от този факт. Лeна и Мартин смятат, че семейните отношения се крепят на щастието на децата, пълния хладилник и добрия стандарт. Любовта им вече не е толкова пламенна, а дребните неща, които през годините са поддържали огъня ѝ жив, постепенно започват по-скоро да ги дразнят, отколкото да ги сплотяват.

Осъзнавайки че отношенията им са се влошили до краен предел, двамата взимат кардинално решение, което е на път да промени живота им. Двамата се развеждат, но изправени пред плашещия пазар на недвижими имоти, остават да живеят заедно в уютното „семейно гнездо“. Лена и Мартин предприемат нетрадиционен подход за отглеждането на децата си, сменяйки жилището си всяка седмица. „Дежурният“ родител остава да живее в голямата къща с децата, като организира всички техни занимания и движи домакинството, а другият се пренася в гаража, където остава сам, без отговорности, свободен да излиза на срещи и да прави каквото си поиска. След една седмица те разменят местата си – родителят от гаража се връща в основната къща, а този, който е бил с децата, посреща „свободата си“.

Лeна и Мартин се опитват да се приспособят към новия си живот разделени, а за това им помагат и приятелите им Артър и Камил, както и сестрата на Лена – Мая. Разводът сякаш помага на героите да се откъснат от оковите, които са ги държали в застой по време на брака им, а отношенията им изведнъж достигат ново ниво.

В главните роли в „Разделени заедно“ зрителите ще видят Даян Фар, Джена Фишър, Оливър Хъдсън, Боби Лий, Линдзи Прайс и др.