Реклама

Вграденото приложение за снимки на iPhone върши добра работа като цяло, но технологията зад камерата iSight има потенциал да бъде нещо много повече. За щастие, има един тон фотографски приложения в App Store, които могат да ви помогнат да запечатате всеки един момент в нещо наистина специално. iPhone никога няма да има голям сензор или качествени обективи, както един професионален DSLR, но това, което го прави по-мощен, е неговата портативност и свързаност с интернет. Ако сте готови да минете на следващото ниво в айфон фотографията, ние ви представяме приложенията, които да изтеглите сега!

Camera+

Camera+ е oтлично приложение за фото редактиране, което напълно може да те откаже да ползваш повече вграденото приложение за снимки от Apple на смартфона. Ако трябва да разгледаме възможностите му за редактиране на изображения, то можете да регулирате неща като експозиция, наситеност на цветовете, размазване и прочее. Цена: $1.99.

ProCamera 7

Приложението ProCamera 7 е подобно на Camera+, когато говорим за неговите възможности за редактиране, но интерфейсът му е пo-изразено user friendly отколкото при Camera+. Освен това, ProCamera 7 прави далеч по-добри нощни снимки с по-малко шум, отколкото Camera+. Използвайте Camera+, ако искате да направите някои фини настройки на изображенията, но ако искате да получи по-добра снимка от самото начало, по-добре се обърнете към ProCamera 7. Цена: $4.99.

Snapseed

Snapseed е едно от любимите ни приложения за редактиране на снимки от доста дълго време насам, най-вече защото е дяволски лесно за използване. За супер бързи редакции в движение, Snapseed е най-добрият приятел на айфонграфъра. Цена: безплатно.

Tadaa SLR

Tadaa SLR има много инструменти за бързо редактиране, но има една функция, която го прави must have приложение за вашия айфон, и това е т. нар. боке или размазания фона, които се търси при фокусиране. С Tadaa SLR можете да настроите типа на размазването и съответно неговата силата. Ако искате размазани ефекти, няма по-добър избор от Tadaa SLR. Цена: $1.99.

Slow Shutter Cam

Приложението Slow Shutter Cam е чудесно най-вече заради две неща – за създаване на снимки с невероятно дълга експозиция и за снимане на качествени изображения през нощта. Slow Shutter Cam ви дава пълен контрол над скоростта на затвора и експозицията, така че няма никакви ограничения за това, което можете да създадете, особено ако използвате статив за вашия iPhone. Ако се интересувате от дълги експозиции и нощна фотография, Slow Shutter Cam няма да ви разочарова. Цена: $0.99.

Photoshop Touch

Понякога не е никак лесно да направите добър кадър, най-вече заради неблагоприятните условия навън, на които няма как да имате контрол. Photoshop Touch е умалена версия на по-големия си брат Photoshop, но въпреки това е по-силен в сравнение с всички останали приложения за редактиране на снимки взети заедно. Цена: $4.99