7 съвета за щастлива връзка

Любовните консултанти Мат и Тамсен Фадал споделят своите седем съвета за здрава и красива връзка.

Реклама

Любовните консултанти Мат и Тамсен Фадал споделят в Шоуто на Нейт Бъркъс своите седем съвета за здрава и красива връзка.

1. Бракът трябва да прилича на една дълга първа среща. Опитайте се да се отнасяте един към друг така, както е било в началото на вашата връзка. Не приемайте другия за даденост само защото носите халки „докато смъртта ви раздели”.

2. Поставете връзката си на първо място. Тя е основата на семейството. Без нея най-важните за вас същества – децата, най-вероятно ще страдат. Връзката е това, което сплотява семейството.

3. Правете СЕКС. Дори и да не ви е до това... (на)правете го. Това ще ви сплоти физически и ще заздрави емоционалната ви връзка. Сексът е из-клю-чи-тел-но важен!

4. Отидете на почивка. Неее, не пак този тризвезден хотел в онова затънтено градче! Този път ще бъде екзотично. Изберете си такова място, където атмосферата сама да ви подканва да излезете от кожата си и да превърнете онези секси неща, които винаги сте искали да направите, в реалност.

5. Малко безобидни флиртове няма да навредят. Това е чудесен начин да си припомните, че сте секси, желани, забавни и всичко онова, което би накарало партньора ви да се влюби във вас.

6. Изненадайте половинката си, ей така, без причина. Неочакваните изненади поддържат вълнението и припомнят на вашата сродна душа, че я обичате истински.

7. Вземете си почивка. Отидете някъде с приятели за уикенда. Така ще се почувствате самостоятелни и в същото време ще почувствате липса от отсъствието на близките. Полипсвайте си малко!

Последни

Реклама