Безусловна обич и борба за щастие в новия сериал "Майчина любов" по bTV Lady

Главната мъжка роля в новата теленовела по bTV Lady е поверена на най-обичания бразилски актьор Мурило Бенисио, познат на зрителите като емблематичния Лукас от „Клонинг“

Реклама

bTV Lady ще зарадва феновете на латиноамериканските сериали с поредно премиерно заглавие в програмата си. Вълнуващата бразилска теленовела „Майчина любов“ (Amor de Mãe), отличена с над 10 награди в различни категории, сред които за най-добър сериал и за най-добри актьори в главна роля, тръгва в ефира на дамския канал от 25 април (понеделник). Епизодите ще се излъчват всеки делник от 18:00 ч. и обещават да завладеят зрителите с вълнуваща сюжетна линия и първокласен актьорски състав.

Животът на три жени се преплита, за да им покаже какво е безусловната майчина любов. Това е историята на Лурдес, Витория и Телма – три майки с различни съдби, но с една житейска мисия – да се борят за щастието на децата си.

Лурдес (Режина Казе) е майка на три деца, която като млада напуска селото, в което е родена, и тръгва за Рио де Жанейро, за да търси изгубеното си четвърто дете, което е било продадено от баща си на 2-годишна възраст. По пътя си тя открива изоставено бебе на улицата, което взима със себе си и отглежда като свое. Маньо – най-големият син на Лурдес, е женен за Лейла, която е в кома от години, и сам се грижи за дъщеря си Бренда. Раян е музикант в заведение, а Ерика прелъстява богатия бизнесмен Раул, който ѝ разкрива един напълно различен от нейния свят. Най-малката Камила, която не е биологична дъщеря на Лурдес, е посветена на науката и мечтае да стане учен.

Витория (Таис Араужо) е влиятелна адвокатка, която защитава корумпирани политици и бизнесмени, чието най-голямо разочарование в живота е, че години наред не успява да забременее. След като разрушава брака си с бившия си съпруг, преследвайки желаната бременност, тя решава да осинови дете, но малко да финализира процедурата се запознава с очарователния Дави. Двамата прекарват една нощ заедно, след която Виктория с изненада открива, че е бременна.

Телма (Адриана Естевес) е вдовица, посветена на грижите за сина си Данило. Като малък той преживява пожар, при който умира баща му, и оцелява, благодарение на всеотдайната любов на майка му, която се хвърля в пламъците, за да го спаси. Животът на Телма се променя на 180 градуса, когато при рутинен преглед ѝ откриват мозъчна аневризма. Тя осъзнава, че трябва да се състезава с времето, за да сбъдне мечтите си и да подготви сина си да живее без нея.

Главните женски роли в новата теленовела по bTV Lady са поверени на три от най-известните бразилски актриси – Режина Казе, спечелила престижната награда „Melhores do Ano“ за превъплъщението си в образа на Лурдес, Таис Араужо, позната на българските зрители с участията си в „Цветът на греха“, „Америка“ и „Студена кръв“, и Адриана Естевес, пленила света с ролята си на Карминя в тоталния хит „Пътят на възмездието“. С „Майчина любов“ завръщането си в българския ефир ще направи най-обичаният бразилски актьор Мурило Бенисио, придобил световна популярност с ролята си на Лукас в „Клонинг“.

Последни

Реклама