Реклама

Зрителите на bTV Lady ще имат възможност да се насладят на впечатляващата актьорска игра на носителката на „Еми“ и „Златен глобус“ Джейн Сиймур, придобила световна популярност с ролята си на д-р Куин Лечителката в едноименната поредица, в най-новия сериал с нейно участие – „Хари Уайлд“ (Harry Wild, 2022 г.). Епизодите на вълнуващата криминална сага тръгват от 14 май (неделя) и ще се излъчват всяка неделна вечер от 21:30 ч. в ефира на семейния канал, като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

Сюжет:

Действието на сериала ни пренася в Ирландия, където Сиймур се превъплъщава в образа на Хариет „Хари“ Уайлд – наскоро пенсиониран университетски преподавател по английска литература с много свободно време, но без никакво желание да го пропилява напразно. Ексцентрична, дейна и независима, тя така и не успява да се примири с липсата на нови предизвикателства след пенсионирането си. За да разнообрази ежедневието си, Хари отива на гости в дома на сина си Чарли (Кевин Раян) – детектив в полицията, където тя случайно попада на секретни материали по текущ случай, касаещ мистериозно убийство. С бързата си и аналитична мисъл Хари веднага разбира, че полицаите са на грешна следа, но след като никой не обръща внимание на любителските ѝ находки, тя започва да разследва сама, загърбвайки попрището си на изтънчен литературовед.

Ненадейно Хари става жертва на грабеж от ученик, чиито следи обаче бързо открива. Когато разбира, че парите са трябвали на 15-годишния Фъргюс (Роан Нед), за да изплати дълговете на семейството си, преследвано от кредитори, тя решава да не го предава на полицията, а вместо това той да ѝ се отплати, като ѝ помогне в разследването. Така двамата започват да нищят заплетени криминални случаи в града, превръщайки се в същински следователи. Хари и Фъргюс попадат в поредица от любителски попадения, намесвайки се в работата на полицията със завиден успех.

Актьорите:

В главната роля на Хари Уайлд зрителите ще видят очарователната Джейн Сиймур, позната на зрителите в цял свят с емблематичното си превъплъщение на Микаела Куин в медицинската сага „Д-р Куин Лечителката“ (1993-1998 г.). 72-годишната актриса е носителка на две награди „Еми“ и два „Златни глобуса“, а също така има и звезда на Холивудската алея на славата.

„Героинята ми е многопластова и е доказателство за това, че една жена може да бъде жизнена, независимо от възрастта, стига да преследва своето истинско призвание в живота“, споделя Сиймур за образа си в „Хари Уайлд“.

Не пропускайте премиерния ирландски сериал „Хари Уайлд“ – от 14 май, всяка неделна вечер от 21:30 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Последни

Реклама