Кумру от „Опасно изкушение“ изгрява с главна роля в турския сериал по bTV Lady „Бараж“

Реклама

Ослепителната Биран Дамла Йълмаз, позната на зрителите като Кумру от „Опасно изкушение“, е в главната роля в хитовия сериал „Бараж“, който зрителите могат да гледат всяка делнична вечер от 19:00 до 21:00 ч. по два епизода в ефира на bTV Lady.

В него младата актриса се въплъщава в ролята на Нехир – младо момиче, което се регистрира в сайт за запознанства и започва ежедневна комуникация с на вид красивия от снимките Назъм.

 

Когато се срещат на живо обаче, тя осъзнава, че през цялото време си е писала със съвсем друг човек, чийто огромен белег по лицето е отпечатък на тежкото му минало.

„Толкова много обичам Нехир! Всъщност в нея се крие едно малко дете, което се е изгубило. Зрителите ще станат свидетели на една истинска любов, която всички така упорито търсим, но трудно намираме“, споделя Биран Дамла за превъплъщението си в сериала.

 

Другата главната роля в „Бараж“ е поверена на един от най-известните турски актьори Феян Думан, познат на българските зрители от „Една жена“ (Ариф) и „Вътрешен човек“ (Серкан).

Звездният актьорски състав на „Бараж“ се допълва още от имена като Гизем Караджа („Огледален свят“, „Градско момиче“), Сумру Явруджук („Пепел от рози“, „Стая 309“), Бурак Йорук и др.

Не пропускайте хитовия турски сериал „Бараж“ – всеки делник от 19:00 до 21:00 ч. (по два епизода) в ефира на bTV Lady!

 

Последни

Реклама