Магия, кралски интриги и спираща дъха любов във вълнуващата корейска драма "Алено сърце"

Една от най-скъпо продаваните корейски продукции тръгва на 13 юли по bTV Lady

Реклама

Сериалът „Алено сърце“ е адаптация по романа „Изненади на всяка крачка“ на Тонг Хуа. Гледан от над 1 милиард души по цял свят, той се превръща в една от най-скъпо продадените корейски продукции на всички времена, след като китайската телевизия Юку откупва правата за над 8 милиона долара.

Историята

По време на пълно слънчево затъмнение, младата Го Хан-Джин (в ролята Ли Джи-Еун) неочаквано е запратена назад във времето и се събужда през 941 година в корейското царство Горьо. Макар че външният ѝ вид не се е променил, всички изглежда я мислят за благородничката Хае Со. Така Го се оказва въвлечена в двора на управляващата династия Уонг, където множеството синове на крал Таехо се борят за трона. Заобиколена от кралски интриги и политика, Го трябва да загърби болезненото си минало и да реши на кого може да се довери.

Първоначално се сближава с милия и състрадателен принц Уанг Уок (Каг Ха-Неул), но за нейна собствена изненада, скоро я привлича и мистериозният принц Уанг Со (Ли Уон-Джи). Наричан от мнозина „вълчето куче“, на пръв поглед Уанг Со изглежда мрачен и студен. Със своя добър и оптимистичен характер, обаче, Го успява да пробие през тази негова фасада и открива скритата му страна. Така, пред нея се изправя нов въпрос: Дали, изгубвайки се във времето, не е успяла да намери любовта?

Последни

Реклама