Милена Фучеджиева и Деси Стоянова гостуват в „Часът на мама”

За усещането за родно, когато си далеч от дома, нтересни техники за боядисване на яйца и за предизвикателството да бъдеш водещ на ежедневното предаване

Реклама

Какво може да накара един човек, който е живял дълги години в чужбина, да се върне в България? Какво е усещането за родно, когато си далеч от дома? Това ще разкажат главният сценарист на хитовия сериал „Седем часа разлика” Милена Фучеджиева и журналистът Станислава Кара, които ще бъдат специални гости в „Часът на мама” в четвъртък от 14:00 часа по bTV Lady.


Дни преди Великден ще получите и ценни съвети за това как и колко дълго трябва да бъдат варени яйцата, за да не се счупят. В студиото ще бъдат демонстрирани и интересни техники за боядисване на яйца, които майките могат да прилагат заедно с децата си. 



В петък (13.04) в „Часът на мама” в рубриката „Известна майка” ще гостува водещата на „Преди обед” и майка на тригодишни близнаци Деси Стоянова. Тя ще разкаже как отглежда своите момчета и как е приела предизвикателството да стане водещ на ежедневното предаване.



Последни

Реклама