Реклама

Как тъмните сенки от миналото могат да помрачат една зараждаща се красива любовна история, зрителите на семейния канал bTV Lady ще имат възможност да разберат в новия турски сериал „Лявата ми половина“, чиято телевизионна премиера ще се състои на 17 януари (вторник). Поредицата преплита съдбите на бедна студентка и богат наследник, които преминават през редица перипетии, за да се преборят за любовта си. Вълнуващата мелодрама, грабнала вниманието на зрителите в четири континента, ще върви всяка делнична вечер от 22:00 ч., а абонатите на видео платформата VOYO могат да проследят историята в аванс.

Сюжет:

Сера (Йозге Яъз – Рейхан от „Обещание“) е младо момиче, чиято съдба претърпява неочакван обрат, след като богатия ѝ баща фалира, напуска майка ѝ Нилгюн (Есра Безен Билгин) и оставя семейството без средства, а брат ѝ се самоубива. Сера е принудена да поеме грижите за майка си, която отказва да приеме, че вече не може да си позволи предишния стандарт на живот, и изживява тежко преместването им в беден квартал. Младото момиче започва работа като камериерка в луксозен хотел, за да плаща семестрите си в частния университет, където изучава архитектура.

Докато е на смяна, Сера почиства хотелския апартамент на привлекателния Селим (Толга Менди) – студент по архитектура в по-горен курс в същия университет, който е собственост на баща му Ихсан (Джансел Елчин – Мурат от „Огнено сърце“). Селим, от своя страна, не може да преодолее смъртта на майка си и повторната женитба на баща си с коварната Асена (Дефне Самйели – Сирен от „Завинаги“).

В университета Сера придава вид на богаташка дъщеря, но срещата им със Селим там ще се окаже повратна както за тях, така и за семействата и приятелите им. Какво ще последва, когато тайната на Сера излезе наяве и миналото препречи пътя на любовта им – не пропускайте да разберете в епизодите на премиерния турски сериал „Лявата ми половина“ – от 17 януари (вторник), всяка делнична вечер от 22:00 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Актьорите:

Главната роля в новия сериал по bTV Lady е поверена на ослепителната Йозге Яъз, която напуска „Обещание“, за да оглави „Лявата ми половина“. „Историята ме грабна от първи прочит и веднага бях готова да се впусна в това вълнуващо предизвикателство. Чувствам се късметлийка, че вдъхвам живот на толкова силна героиня, каквато е Сера. Благодарна съм на продуцентите, че избраха точно аз да се превъплътя в този персонаж“, споделя Йозге. Неин екранен партньор е изгряващата звезда на турските сериали Толга Менди, който бързо успява да спечели овациите на зрителите с отличната си актьорска игра. В „Лявата ми половина“ дългоочакваното си завръщане в българския ефир ще направи и Джансел Елчин, партнирал на Туба Бююкюстюн в един от най-обичаните турски сериали – „Огнено сърце“.

Последни

Реклама