Реклама

Сюжетът на „Бети в Ню Йорк“ (Betty en NY, 2019) ще представи на зрителите сблъсъка на една образована млада дама с не дотам привлекателна външност с порядките на модерния свят, в който властват красотата, амбицията и завистта. Епизодите на трогателна история за грозното патенце, разказана с голяма доза хумор, ще се излъчват всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Историята:

Беатрис Лосано е умна и способна млада мексиканка, решила да последва мечтите си в Ню Йорк. След като шест месеца търпи отхвърляне от всички длъжности, на които е кандидатствала, поради липса на физическа привлекателност, тя решава да започне работа на позиция много под възможностите и квалификацията си. Така Бети попада в модната компания „V&M Фешън“ и става лична секретарка на сина на президента – своенравния плейбой Армандо, който тъкмо поема поста след оттеглянето на баща си. Макар че е компетентна и винаги има план как да измъкне шефа си от кашите, в които непрестанно се забърква, Бети става жертва на непрестанни подигравки от страна на колегите си, а креативните й идеи никога не биват приемани на сериозно от доайените в бранша. Насред блясъка и лукса, Бети не само ще трябва да докаже, че има място в свят, в който външността е всичко, но и ще й се наложи да се изправи пред най-голямото предизвикателство в живота си – да срещне истинската любов.

Актьорите:

В главна роля в новата поредица зрителите на bTV Lady ще видят една от най-обещаващите млади надежди на телевизионния гигант „Телемундо“ Елифер Торес. Едва на 22, тя се превъплъщава толкова убедително в ролята на Бети, че успява да спечели симпатиите на милиони фенове от всички краища на света, а дебютът й е считан за един от най-силните през последното десетилетие. Неин екранен партньор е един от най-известните актьори от света на теленовелите – Ерик Елиас, познат на зрителите у нас от редица хитови сериали като „Буря в Рая“, „Зоро – шпагата и розата“ и др.



Най-голямата изненада в „Бети в Ню Йорк“ е участието и на Хорхе Енрике Абейо – изпълнителят на главната роля (Армандо) в оригиналната версия на „Грозната Бети“ от 1999 г. Самата Ана Мария Ороско, първа вдъхнала живот на емблематичната Бети, пък не скри, че новата адаптация определено е успяла да я развълнува: „Специални поздрави на продукцията на „Телемундо“. Нека тази история да продължи да блести, както винаги го е правила“. Със специално участие в сериала се разписва и любимката на феновете на латиноамериканските сериали Габи Еспино („Дявол с ангелско сърце“, „Лицето на другата“).

За 20-те години от първото си появяване на екран, историята на вече покойния Фернандо Гайтан за премеждията на грозноватата асистентка с блестящ ум става основа на сюжетите на близо 30 адаптации на сериала в страни от цял свят, сред които Германия, Турция, Мексико, Малайзия, Еквадор, Китай, Испания, САЩ и др. „Бети в Ню Йорк“ безспорно печели сърцата на зрителите в Щатите и цяла Южна Америка и се превръща в най-гледания латино сериал за 2019 г.

Последни

Реклама