Професор-детектив си сътрудничи със своите студенти в премиерния корейски сериал „Полицейската академия“ по bTV Lady

Премиерната поредица представя образователната система на Република Корея, основана на сътрудничество и хармония между преподаватели и студенти

Реклама

Вълнуващата история на уважаван професор-детектив и двама негови студенти, които се срещат в полицейската академия и започват да си сътрудничат, очаква зрителите на bTV Lady в новия сериал „Полицейската академия“ (Police University, 2021 г.). Епизодите на премиерната корейска поредица тръгват от 25 ноември (петък) и ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 ч. в ефира на семейния канал.

 

Историята:

Младият компютърен гений-престъпник Канг Сoн Хо (Чонг Джин-Йънг) се влюбва от пръв поглед в О Канг-Хи (Кристъл Чонг) – първокурсничка в полицейската академия на Южна Корея, чиято мечта от малка е да стане полицай. Канг е дотолкова привлечен от младата девойка, че решава да тръгне по нейните стъпки, записвайки се в същия факултет. Там двамата срещат детектив Ю Донг Ман (Ча Тае-Хьон) – уважаван професор с над 20-годишен опит в криминалните разследвания и кибер престъпленията. Тримата обединяват усилията и уменията си, за да разобличат корупционните практики в полицейската академия, които заплашват да нанесат непоправими щети на цялата система.

 

За сериала:

Още със старта си „Полицейската академия“ печели сърцата на зрителите с интригуващия си сюжет и впечатляващата актьорска игра на младите актьори Чонг Джин-Йънг и Кристъл Чонг. Сериалът провокира сериозен обществен дебат относно корупцията на всички нива в Република Корея, а критиците го оценяват изключително високо заради това, че показва хармонията между преподаватели и студенти в тамошната образователна система.

 

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Полицейската академия“ – от 25 ноември, всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Lady!

Тагове: btv lady

Последни

Реклама