Риалити шоуто "Топ модели” тръгва с премиерен за България сезон

Епизодите ще се излъчват всеки понеделник и вторник от 15:00 часа

Реклама

Девети, премиерен за България сезон, на хитовото американско риалити шоу „Топ модели”, ще стартира по bTV Lady на 7 май. Епизодите ще се излъчват всеки понеделник и вторник от 15:00 часа.

Конкуренцията става все по-ожесточена между 13-те финалистки, които искат да превърнат мечтата си в реалност - да станат истински топ модели. Този сезон зрителите ще видят невероятни трансформации, тъй като финалистките са изправени пред нови предизвикателства и фотосесии, докато живеят под един покрив в луксозен имот в Лос Анджелис.

Кандидатките за голямата награда трябва да докажат способностите си на модния подиум - че владеят сценично поведение, да се държат добре пред камера и да могат да се справят с предизвикателствата. И всичко това, докато са под 24-часовото наблюдение на камерите на шоуто. Ментори са супермоделът Тайра Банкс, фотографът Джей Мануел и гуруто на модния подиум Джей Аликзандър.

Момичето, което спечели наградата, получава договор за 100 хиляди долара с козметичен гигант, както и снимка на корица на известно модно списание.

Последни

Реклама