Тайни от миналото пресичат пътя на любовта в новия сериал „Ослепително слънце“ по bTV Lady

Премиерната френска поредица тръгва от 1 февруари и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 ч. в ефира на дамския канал

Реклама

Минало и настояще се преплитат в сложен пъзел от интриги, тайни и лъжи в епизодите на новата френска теленовела „Ослепително слънце“ (Un si grand soleil, 2018-2021 г.). Стартът ще бъде даден на 1 февруари от 21:00 ч. в ефира на bTV Lady, когато ще бъдат показани първите три серии една след друга, а от 2 февруари „Ослепително слънце“ ще вълнува зрителите с епизоди всяка делнична вечер от 21:00 до 21:30 ч.

„Ослепително слънце“ е един от най-гледаните европейски сериали за последните няколко години и е носител на няколко престижни награди, сред които и „Най-добра телевизионна продукция“ за 2019 г. Мелодрамата стартира във Франция през 2018 г. и вече трета година не слиза от екран заради огромния зрителски интерес. „Ослепително слънце“ разгръща няколко вълнуващи сюжетни линии и засяга значими социални теми, а младежката линия в сериала става „тренд“ сред френските тийнейджъри в социалната мрежа Туитър.

Историята:

Действието се развива в красивия град Монпелиѐ в Южна Франция. Клер се завръща след 17-годишно отсъствие, за да покаже на сина си Тео мястото, на което е роден и което й е причинило толкова много болка и страдание. Само няколко часа по-късно обаче Монпелиѐ нанася нов удар на Клер, която е арестувана и обвинена несправедливо за убийството на свой приятел от детството. За да докаже невинността си, Клер няма друг избор, освен да разкрие всички тайни от миналото, включително и премълчаните истини за смъртта на сестра си Анжел.

Докато се сблъсква с разследващия полицай Ману, отговорен за разкриването на убийството, в което е обвинена, Клер ще се срещне и с младежката си любов Жулиен, който вече е семеен. Ще признае ли чувствата, които изпитва към двамата мъже, зрителите ще узнаят в епизодите на сериала „Ослепяващо слънце“ – от 1 февруари, всяка делнична вечер от 21:00 ч. по bTV Lady.

Последни

Реклама