Реклама

Емблематичната теленовела „Трима братя, три сестри“, покорила света и завладяла българския телевизионен ефир преди 20 години, се завръща с премиерен втори сезон по bTV Lady. Зрителите ще могат да проследят дългоочакваното продължение от 17 август (четвъртък), всяка делнична вечер от 22:00 ч. в ефира на семейния канал.

Норма (Дана Гарсия), Сарита (Наташа Клаус) и Химена (Паола Рей)

Новите епизоди ни пренасят 20 години след събитията, случили се в края на първи сезон, когато тримата братя Рейес заживяха щастливо с трите сестри Елисондо. В продължението почитателите на „Трима братя, три сестри“ ще могат да проследят какво се случва с любимите им персонажи, а едно престъпление ще разтърси семействата на героите из основи.

Норма, Хуан и тримата им синове

С годините любовта между Норма (Дана Гарсия) и Хуан (Марио Симаро) е станала още по-силна и изпепеляваща. Двамата живеят в пълна хармония и отглеждат тримата си синове – големият Хуан Давид (Бернардо Флорес) и близнаците Ерик (Себастиан Осорио) и Леон (Хуан Мануел Рестрепо). Основната завръзка в новия сезон отново е изградена върху извършено при мистериозни обстоятелства престъпление, за което са задържани именно близнаците Ерик и Леон.

Те са обвинени за убийството на професор Хенаро Кареньо – преподавател със съмнителна репутация, за когото се мълви, че е малтретирал своите възпитаници. Всички доказателства сочат, че Ерик и Леон са виновни за фаталното престъпление, а идилията на Норма и Хуан се превръща в истински кошмар. Обстановката се нажежава още повече и със завръщането на емблематичната певица Росарио Монтес (Шарик Леон), която отново отваря бар „Алкала“ и се влюбва в значително по-младия Хуан Давид (големия син на Норма и Хуан).

Химена и Оскар

Въпреки че нямат наследници, Химена (Паола Рей) и Оскар (Хуан Алфонсо Баптиста) са се превърнали в доказани имена в модния бранш и представят колекции в Милано. Химена е преуспяващ дизайнер, а съпругът ѝ е неин партньор в бизнес начинанието. Оскар обаче има грях към любимата си – в миналото той е имал извънбрачна връзка с Ромина (Катерин Порто), която му е родила син Дуван (Хакобо Монталво). Оскар дълбоко съжалява за забежката си, която може да му струва брака и щастието, а амбициите на властната Ромина обещават да превърнат живота им с Химена в ад.

Сарита и Франко

Загадка в новия сезон е и съдбата на най-малкия брат Франко Рейес (Мишел Браун). Сара (Наташа Клаус) е съкрушена след внезапното му заминаване, без каквото и да е обяснение, и отглежда сама двете им деца Габи (Яре Сантана) и Андрес (Херонимо Кантильо). Дълги години тя вярва, че Франко я е напуснал заради любовта си към певицата Росарио Монтес, но дори не подозира, че той всъщност е попаднал в затвора.

Дана Гарсия, Марио Симаро, Паола Рей, Хуан Алфонсо Баптиста, Наташа Клаус, Мишел Браун и Шарик Леон

В новите епизоди почитателите на „Трима братя, три сестри“ отново ще се насладят на играта на любимите им актьори – Дана Гарсия, Марио Симаро, Паола Рей, Хуан Алфонсо Баптиста, Наташа Клаус и Мишел Браун, които се събират близо 20 години по-късно, за да реализират дългоочакваното продължение. Към тях ще се присъединят и нови свежи попълнения. Вторият сезон на емблематичната теленовела се превръща в истинска сензация в САЩ по време на излъчването си през 2022 г. и заслужено попада в класацията за най-предпочитани заглавия в стрийминг платформата Netflix за изминалата година.

Не пропускайте началото на втория премиерен сезон на емблематичната теленовела „Трима братя, три сестри“ – от 17 август, всяка делнична вечер от 22:00 ч. само по bTV Lady!

Последни

Реклама