Реклама

bTV Lady ще изненада почитателите на детективските сериали с криминални съботно-неделни вечери. Стартът ще бъде даден тази събота (14 май) с крими поредицата „Загадъчни убийства по Агата Кристи“, която ще върви всяка събота от 22:00 ч., а другата неделя (22 май) в същия слот тръгва един от най-гледаните европейски сериали за последните няколко години – „Сезар Вагнер“.

Действието в „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ (Les petits meurtres d'Agatha Christie) се развива в Северна Франция през 30-те години на миналия век, а главни герои са комисар Жан Ларозие (Антоан Дюлери) и неговият нещастен младши офицер инспектор Емил Лампион (Мариус Колучи), които разследват криминални мистерии по бестселърите на Агата Кристи. Епизодите ще се излъчват всяка съботна вечер от 22:00 ч. и обещават да завладеят зрителите с адаптации на най-заплетените детективски произведения на „кралицата на криминалето“.

Следващата неделя (22 май) в ефира на bTV Lady стартира и премиерната френска поредица „Сезар Вагнер“ (César Wagner, 2020 г.). В центъра на историята е хипохондричният инспектор със закоравяло сърце Сезар Вагнер, който се премества в полицейското управление в Страсбург и трябва да се адаптира към новия си екип. Задачата обаче не се оказва никак лесна, след като на Сезар за пръв път му се налага да се сблъска с чувства и емоции, които до този момент никога не е изпитвал. Сериалът, чиято аудитория във Франция достига до 5 милиона зрители на епизод, ще се излъчва в неделните вечери от 22:00 ч.

„Загадъчни убийства по Агата Кристи“ и „Сезар Вагнер“ ще бъдат достъпни и онлайн ексклузивно за потребителите на видео платформата на bTV Media Group – Voyo, наред с останалите премиери на bTV Lady – „Бараж“ и „Майчина любов“. А от следващия месец дамският канал ще изненада зрителите с премиерния турски сериал, превърнал се в световен феномен – „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı).

Последни

Реклама