Реклама

Дългоочакваната екшън-романтична драма „Лечителят“ (Healer) е следващото премиерно корейско заглавие в ефира на bTV Lady. Семейният канал, който е дом на корейското кино в България, стартира излъчването на вълнуващата поредица на 10 януари (вторник). Епизодите, наситени както със зрелищни екшън сцени, така и с много романтика, ще вървят всяка делнична вечер в запазения час за азиатски сериали – 23:00 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

„Лечителят“ открехва завесата на криминалния свят в Южна Корея и по изключително вълнуващ начин преплита съдбите на трима напълно непознати – нощен куриер, известен журналист и прохождаща репортерка.

Нощният куриер със завидни бойни умения Со Джонг Ху, наричан Лечителя, няма приятели, а мечтата на живота му е да събере пари за собствен частен необитаем остров, където да живее безгрижно. За целта той не се колебае да приема високоплатени поръчки, които се движат по ръба на закона. Поредната такава го среща с привлекателната Че Йонг Шин, която работи за папарашки сайт, но мечтае да стане истински репортер като известния журналист Ким Мун Хо.

Со Джонг Ху получава задача именно от Ким Мун Хо да защитава Че Йонг Шин от хората, които искат смъртта ѝ. Той обаче се влюбва в нея, а съдбоносната им среща става причина една дълбоко пазена тайна, свързана с истинската самоличност на младата журналистка, да излезе наяве.

Тримата герои се оказват свързани не само с обща цел, но и с престъпление в миналото, което ги е направило такива, каквито са сега. Постепенно, разплитайки загадката, Со Джонг Ху, Ким Мун Хо и Чи Йонг Шин разбират, че да се ровиш в чуждите грехове е много опасно… и дори смъртоносно. Но те са въоръжени с истината, любовта и не на последно място със завидните хакерски умения на тайнствен приятел.

Главните роли в „Лечителят“ са поверени на известните корейски актьори Чи Чанг Ук (Лечителя), Пак Мин Йонг (Че Йонг Шин) и Ю Джи Те (Ким Мун Хо), които проправят актьорския си път именно с участието си в хитовата драма.

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Лечителят“ – от 10 януари, всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Lady!

Последни

Реклама