Вълнуващият италиански сериал "Дамата с воала" - от тази вечер в 22:00 ч. по bTV Lady

Историята в сериала се развива в годините непосредствено след обединението на Италия

Реклама

Италианската поредица „Дамата с воала” (La dama velata) започва тази вечер (9 октомври) в ефира на bTV Lady. Епизодите ще се излъчват всяка неделя от 22:00 ч., като ще бъдат показвани по две серии една след друга.

Красива, благородна и забулена в мистерии, „дамата с воала“ идва, за да покаже пътя и борбата на една красива италианка с благороден произход, чийто живот ѝ предлага втори шанс. Историята се развива в годините непосредствено след обединението на Италия, малко след средата на 19-и век, в провинция Ломбардия, близо до Милано.

В главните роли са Мириам Леоне, Лино Гуанчале, Андреа Боска, Лукресия Ланте дела Ровере,Лучано Виргилио, Германо Белавиа.

Историята:

Клара Гранди-Фоса е млада, красива жена със свободен дух, израснала в имението на дядо си. Още като бебе коварната ѝ леля я разделя от нейния брат близнак, за да запази богатството на рода за собствения си син. Останала сираче след смъртта на родителите си, Клара е принудена да се омъжи за загадъчния аристократ граф Гуидо Фоса, когото почти не познава.

Макар че бракът ѝ е уреден от дядо ѝ по сметка, тя се бори за любовта на съпруга си и успява да изгради семейство с него. След като им се ражда дъщеря, а дядото умира, лелята и братовчед ѝ Корнелио я оплитат в плана си и ѝ присвояват наследството. Двамата я тровят с лауданум, настройват Гуидо против нея и в крайна сметка успяват да я затворят в психиатрична клиника. Там някой се опитва да убие Клара, която оцелява по чудо и се завръща под чужда самоличност, за да си отмъсти и да получи попечителството над дъщеря си...

Последни

Реклама