Вдъхновяващо отмъщение в новия сериал „Смъртоносна изневяра“ по bTV Lady

Най-обсъжданият корейски сериал за 2021 г. с любимците на зрителите Чо Йо Джонг и Ко Джун тръгва по bTV Lady на 13 януари

Реклама

Завладяващи вечери с много съспенс очакват почитателите на азиатските сериали с поредното премиерно заглавие по bTV Lady. Най-гледаната и коментирана корейска драма за 2021 г. „Смъртоносна изневяра“ (Cheat On Me If You Can) тръгва в ефира на дамския канал от 13 януари (четвъртък) и обещава да плени зрителите с впечатляваща история, звезден каст и спиращи дъха екшън сцени. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:00 ч. 

Историята:

„Смъртоносна изневяра“ разказва за необикновения семеен живот на Хан У Сонг и неговата съпруга Канг Йо Джу. Хан е успешен бракоразводен адвокат, а Канг е една от най-успешните писателки в Южна Корея, авторка на редица криминални бестселъри. За да бъде убедителна в историите в книгите си, Канг посвещава ежедневието си в изследване на перфектното убийство. 

Отегчен от работохолизма на жена си, която пише роман след роман, Хан У Сонг се отдава на редица извънбрачни авантюри, докато не попада на Пек Су Джонг, която се влюбва в него до полуда. Когато Хан решава да прекрати отношенията им, тя решава да му отмъсти като се сприятелява с жена му. 

Животът на У Сонг се преобръща завинаги, когато една вечер се прибира у дома и вижда разхвърляни листове, на които е изписано неговото име и посланието „Ако изневеря, ще умра“. Хан осъзнава, че аферите му са разкрити и Канг му е отредила централно място в първия си кървав роман по действителен случай, и търси начин да се спаси. Дали обаче ще успее – отговорът зрителите ще разберат в епизодите на сериала „Смъртоносна изневяра“ от 13 януари, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Lady. 

Актьорите:

Главните роли в „Смъртоносна изневяра“ са поверени на едни от най-популярните и обичани корейски актьори Чо Йо Джонг (Канг Йо Джу) и Ко Джун (Хан У Сонг). Двамата получават редица отличия за играта си в сериала, а преди броени месеци зрителите ги избираха и за „Любима екранна двойка“ на най-престижните телевизионни награди в Южна Корея „KBS Drama Awards“. Любопитен факт е, че след финала на сериала феновете са дотолкова екзалтирани, че организират петиция за продължение на историята.

Последни

Реклама