Всичко за градинарството, пазаруването и евтиното пътуване из Европа

Премиерни за България предавания, които зрителите могат да гледат по bTV Lady от 16 май, всяка сряда и петък

Реклама

Ценни градинарски съвети, идеи за успешно пазаруване и изгодни почивки в Европа ще дават премиерните за България предавания, които зрителите могат да гледат по bTV Lady от 16 май, всяка сряда и петък.  

Професионален градинар ще показва тънкостите в градинарството, ежедневните предизвикателства на професията си, начините за справяне с проблемите в градината, както и хитри техники за създаване на един прекрасен градински пейзаж в „Тайните на градинаря”. Предаването ще се излъчва всяка сряда от 15:30 ч.



Как всяко пазаруване може да се превърне в истински успех със съветите на експертите ще покаже „Шопинг съветник”, който зрителите на bTV Lady могат да гледат всеки петък от 15:00 часа. Те ще разберат къде и как да пазаруват и какво да търсят в различните категории. Ще получат съвети и как да направят най-добрата сделка.



Всеки петък от 15:30 часа „Пътуване из Европа” ще дава ценни идеи как хората могат да прекарат един перфектен уикенд във всяка европейска столица само за 200 €. Зрителите ще видят къде може да отседнат в чисто и удобно място, къде да дегустират типични ястия, кои  музеи да посетят и как това да стане на символична цена.



Последни

Реклама