Животът на най-известните истински принцеси - в „Принцесите на света”

На 16 април от 15:00 часа bTV Lady ще отведе зрителите на царствено пътешествие

Реклама

На 16 април от 15:00 часа bTV Lady ще отведе зрителите на царствено пътешествие, където не липсва романтика, щастие, тъга, трагедия и противоречия. Документалният филм „Принцесите на света” ще представи завладяващ портрет на най-красивите и обичани жени през последните 50 години.

Всеки е чел приказки като дете. В най-запомнящите се от тях винаги има по една принцеса. Животът на истинските принцеси не се различава много от този на приказните герои. Облечени по последните модни тенденции, те винаги се хранят с най-изисканата храна и печелят сърцата на поданиците си.

„Принцесите на света” ще покаже на зрителите какъв е животът на някои от най-известните истински принцеси. Ще ги запознае с красивата Грейс от Монако, очарователната "Кралица на сърцата", принцеса Даяна от Уелс; противоречивия начин на живот на принцесите на Монако Каролина и Стефани. Филмът ще разкаже каква е съдбата на Айко, принцеса Тоши от Япония, на Летисия, принцесата на Астурия, приказната история на принцеса Мери от Дания, с какво се занимават принцеса Максима от Холандия и принцеса Сорая от Иран. Зрителите ще научат съдбата на Виктория, принцеса на Швеция, както и все още недописаната история на принцеса Беатрис от Йорк.

Последни

Реклама