Животът взема неочакван обрат в новия сериал „Съдбата на Лоли“ по bTV Lady

Премиерната теленовела на гигант „Телемундо“ тръгва в ефира от 13 декември

Реклама

Горещ латино микс от драма и комедия очаква зрителите на bTV Lady с премиерната теленовела „Съдбата на Лоли“ (La suerte de Loli, 2021), която тръгва в ефир от 13 декември (понеделник). Епизодите на най-новото предложение на „Телемундо“, което се завърта у нас броени месеци след премиерата си в САЩ, ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:30 ч. 

Със супер звездния си актьорски състав „Съдбата на Лоли“ събира на екран едни от най-обичаните латиноамерикански актьори, сред които Силвия Наваро, Габи Еспино и Жаклин Бракамонтес.

Историята: 

Лоли Агилар (Силвия Наваро) е независима и успешна млада жена, която работи като изпълнителен продуцент на „Global Radio“ – най-слушаната испаноезична радиостанция в САЩ. Свободолюбива и отдадена на работата си, тя живее живота си без ангажименти, твърдо решена да не създава семейство и да не ражда деца. 

Животът на Лоли обаче внезапно взема неочакван обрат след смъртта на най-добрата й приятелка Мариана (Жаклин Бракамонтес). Лоли научава, че Мариана й е поверила настойничеството на двете си деца – малкия Ники и тийнейджърката Саманта, а грижите за тях ще трябва да поделя заедно с шефа си Рафаел Контрерас (Освалдо Бенавидес), с когото имат непрестанни професионални конфронтации. 

Въпреки че се опитват да разграничат личните от професионалните си взаимоотношения, между Лоли и Рафаел прехвърчат искри, които не ги оставят равнодушни. Лоли е принудена да се изправи пред новата си реалност и да разбере, че истинският смисъл на живота се крие не в професионалните успехи, а в семейството и любовта. 

Актьорите: 

Главната роля в „Съдбата на Лоли“ е поверена на любимката на зрителите Силвия Наваро, позната с емблематичните си роли в теленовели като „Когато бъдеш моя“, „Утре и завинаги“ и „Когато се влюбиш“. Неин екранен партньор е Освалдо Бенавидес.

В ефира на bTV Lady дългоочакваното си завръщане на екран ще направи и обичаната Габи Еспино, позната с ролите си в „Дявол с ангелско сърце“ и „Наричаха я Луна“, която за първи път ще гледаме като злодейка.

Звездният каст се допълва още от имена като Мариана Сеоане (Маура от „Буря в рая“), Жаклин Бракамонтес (Мария Хосе от „Капризи на съдбата“), Кристиан Чавес (Джовани от „Непокорните“), Карлос Понсе (Анонио от „Жестока любов“) и др.

Последни

Реклама