Гоблин

Реклама

ГОБЛИН

„Гоблин“ е най-гледаният сериал в Южна Корея през последните няколко години. Мелодрамата грабва публиката както в Азия, така и по света, с нестандартната си сюжетна линия и изключително елегантна актьорска игра. Главните роли в премиерната поредица са поверени на талантливите млади актьори Гонг Ю и Ким Го-ън. Двамата се радват на световноизвестна популярност след участието си в „Гоблин“, като имат фен клуб включително и в България, където сагата е очаквана с огромно нетърпение.

Историята:

Сюжетът на поредицата ни връща в древни времена и представя историята на ненадминатия генерал от войската Ким Шин – смел, дързък и отдаден на призванието си и същевременно ненавиждан от краля, който от завист решава да го убие. Боговете обаче виждат тази несправедливост и даряват Ким с вечен живот, превръщайки го в Гоблин. Отначало той смята, че е привилегия да бъде безсмъртен, но с годините осъзнава, че по този начин се обрича на вечна самота. Минава близо хилядолетие, в което Ким всячески се опитва да се спаси от земния си път и да се пренесе в отвъдното, където от 900 години е и най-голямата му любов. През 2016 г. светлина в тунела все пак се появява. Еун-Так е младо съвременно момиче, ученичка в гимназията, която има способността да вижда мъртви души. Благодарение на тази нейна дарба, двамата се запознават и поддържат близко приятелство, но всичко се променя на 180 градуса, когато се оказва, че именно Джи Еун-Так е избрана да бъде негова спътница по пътя към смъртта.

Актьорите:

В главната роля – тази на Гоблин – зрителите ще видят Гонг Ю. Актьорът е изключително популярен в Южна Корея и печели сърцата на всички дами пред малкия екран с очарование, талант и харизма. За ролята си в хитовата поредица Гонг признава: „Персонажът ме грабна веднага. Самата тематика на сериала е в любимия ми жанр и съм сигурен, че съчетанието между фантастика и драма направи „Гоблин“ толкава успешен“. Негова екранна партньрка е Ким Го-ън, с която зрителите са категорични, че имат невероятна химия. Ролята на Еун-Так изстрелва младата актриса на върха и я прави звезда за една нощ в цяла Азия.

Тагове: