Легенда за синьото море

Реклама

ЛЕГЕНДА ЗА СИНЬОТО МОРЕ

Историята:

Хо Джун-Дже е привлекателен млад мъж, който има умението да хипнотизира. Той умело използва тази си своя способност, за да извършва измами, с които да се издържа. С припечелените пари от поредния си успешен удар Джун-Дже заминава на почивка в Испания, където среща мистериозна жена с необичайно поведение, която буквално нахлува в хотелската му стая.

Полицията арестува младата дама на име Шим Чонг, но Джун-Дже дотолкова се впечатлява от скъпоценната й гривна, която иска да открадне, че решава да я измъкне от ареста. Междувременно Джун-Дже е преследван от хората на измамена бизнес дама, попаднала в капана му и търсеща вендета.

Хо Джун-Дже издейства освобождаването на Шим Чонг. На двамата обаче не им остава нищо друго, освен да бягат, преследвани от главорезите, готови да ги убият. Така Дже и Чонг се озовават на ръба на скала, от която скачат директно във водите на Синьото море. Там обаче Шим се превръща в русалка, която целува Хо и му обещава да го последва в Сеул. Дали обаче е възможна любов между човек и русалка?

Актьорите:

Главните роли в „Легендата за синьото море“ са поверени на едни от най-обичаните млади корейски актьори И Мин Хо и Чон Джи Хьон. И двамата печелят приза за „Най-добри главни актьори във фентъзи сериал“ през 2016 г. за ролите си в поредицата. Партньорството им на малкия екран дотолкова пленява зрителите, че е заснет специален епизод, посветен изцяло на любовната история на Хо Джун-Дже и Шим Чонг.

Тагове: