Малко твой

Реклама

Съдбата на един изключително успешен баща, който цял живот е работел, за да осигури материално близките си, докато те не правят нищо друго, освен да харчат парите му, е в центъра на сюжета на мексиканската теленовела „Малко твой“.

Историята:

Израсналият в строги лишения Антонио Солано днес е генерален мениджър на федералната банка на Мексико и полага всичките си усилия, за да осигури охолен живот на голямото си семейство – жена си Каталина, която е вманиачена по външния си вид, трите им разглезени деца – Едуардо, Вивиана и Хавиер, ексцентричната си тъща Лупита, както и сестра си Летисия и нейния съпруг, които живеят на негов гръб вече цели 23 години.

Когато семейството на Антонио забравя за рождения му ден и единствените, които му честитят, са колегите му от банката, той решава да постави нови правила и категорично заявява, че всеки, който иска пари, ще трябва да си ги изкара сам с пот на челото.

Основите на семейство Солано се разклащат, тъй като никой не е съгласен с драстичното решение на Антонио. Той, от своя страна, избира да напусне поста си в банката, за да води скромен живот и да спаси семейството си от морална разруха. Съдбата обаче му е подготвила изненада, когато го среща с Хулиета Варгас – смела и красива жена, която тъкмо е изоставила годеника си пред олтара, след като е разбрала за негова изневяра.

За да му отмъсти, Хулиета решава да заблуди бившия си годеник, че също е имала любовник, а за целта използва не кой да е, а самият Антонио. Двамата започват бурна фиктивна връзка, но дали илюзията няма да се превърне в реалност, зрителите ще разберат в епизодите на премиерния мексикански сериал „Малко твой“.

Актьорите:

Главните роли в „Малко твой“ са поверени на двама от най-известните латиноамерикански актьори – Хорхе Салинас, познат на българските зрители с превъплъщенията си в „Подарен живот“, „Огън в кръвта“, „Тъмна орис“ и „Пътища на любовта“, и Марджори де Соуса („Дивата котка“, „Купена любов“, „Грешница“, „Пожертвани сърца“). Участие в сериала има и Ева Седеньо, с която Салинас си партнира и в „Подарен живот“, както и сексимвола от „Земя на честта“ Кристиан де ла Кампа.