Реклама

Дързък и неустоим, любимецът на цяла Европа – Джан Яман, познат на зрителите с емблематичната си роля на Джан Дивит в романтичната поредица „Свободен дух“, се завръща в българския ефир с дългоочаквания сериал „Мистър Грешен“ (Mr. Wrong / Bay Yanlış). В него сексапилният актьор си партнира за втори път с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 г. оглавиха хита „Горчиво и сладко“.

Историята:

Колкото и да търси правилния мъж, Езги (Йозге Гюрел) винаги се влюбва в неподходящия, а Йозгюр (Джан Яман) е поредният „Мистър Грешен“. Красив и богат, ергенът винаги е център на вниманието, а жените около него непрестанно се надпреварват да попаднат в полезрението му. Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар, където тя става неволен свидетел как бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова любима, заради която я е изоставил. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че прекарва нощта в хотелската му стая. По ирония на съдбата, тя случайно се оказва негова съседка, а приятелството между тях процъфтява, въпреки различията им.

Йозгюр отправя примамващо и дръзко предложение към Езги да ѝ помогне да спечели обратно сърцето на бившия си, но тъй като майка му го притиска да се ожени, я моли в замяна да се преструва на негова сериозна приятелка в продължение на няколко дни. Майката на Йозгюр обаче започва да вижда в Езги потенциална снаха, а тя за пореден път осъзнава, че се е забъркала с „Господин Грешния“. Дали двамата ще успеят да изпълнят уговорката си, или съдбата им е подготвила неочаквана изненада?!

За сериала:

Освен Джан и Йозге, в звездния каст на „Мистър Грешен“ вземат участие и други любими на българските зрители актьори, сред които Сарп Джан (Кемал от „Опасно изкушение“), Анъл Челик (Джей Джей от „Свободен дух“), Джемре Гюмели (Джансу от „Не пускай ръката ми“), Ляле Башар (Мукадес от „Любов от втори опит“), Фатма Топташ (Сибел от „Сезонът на черешите“, Нилюфер от „Стая 309“) и др. Режисьор на романтичната лента е Дениз Йорулмазер („Малки убийства“), а сценарист – Аслъ Зенгин, стояща зад успеха на „Свободен дух“ и „Сезонът на черешите“.