Моята опасна жена

Реклама

МОЯТА ОПАСНА ЖЕНА

Историята:

Дерин Гюндай (Гонджа Вуслатери) е наследничка на едно от най-богатите семейства в Истанбул. От шест години тя е женена за любовта на живота си – Алпер Бозтепе (Сечкин Йоздемир), в когото вярва безусловно.

Алпер е момче от бедно семейство, отгледан от майка си и по-голямата си сестра, чийто най-голям стремеж в живота са парите. С помощта на съпругата си той отваря собствен ресторант, където започва тайна връзка с очарователната Седа (Биге Юнал).

Седа убеждава Алпер да убият Дерин, за да присвоят наследството й и да започнат живота си на чисто. Но в нощта, в която двамата решават да я отровят, богаташката изчезва мистериозно. Оказва се, че Дерин е разкрила изневярата на мъжа си, и е инсценирала собственото си отвличане. Похитителят иска откуп от 1 милион долара, заплашвайки да убие Дерин, ако Алпер се обади в полицията.

Алпер нарочно „търси помощ“ от властите, надявайки се така Дерин да бъде убита, но безчувствеността му го издава и полицаите го свързват като основен заподозрян. Тайните изплуват една по една на повърхността, а Алпер става заложник на собствения си капан. На какво е способна една наранена жена и докъде може да стигне коварният й план за отмъщение?

Актьорите:

Главните роли в „Моята опасна жена“ са поверени на едни от най-обичаните турски актьори у нас – Гонджа Вуслатери (Шуле от „Майка“) и Сечкин Йоздемир („Горчива любов“, „Една любовна история“, „Момичето с червения шал“, „Любов под наем“). Двамата бързо печелят симпатиите на зрителите с екранното си партньорство, а критиците определят играта им като една от най-добрите в последните няколко години. С безупречния си съспенс „Моята опасна жена“ става истински хит сред групата на интелигентните зрители в южната ни съседка, а първият епизод има над 2 милиона гледания в YouTube.

Тагове: