Необичаен лекар

Реклама

НЕОБИЧАЕН ЛЕКАР

Историята:

Психологът Пол и кучето му Кете поемат трудни случаи и спасяват животи всекидневно. Тандемът помага на пациентите да се изправят на крака след тежки заболявания и инциденти. Мотото на психолога е никога да не се отказва както в работата си, така и в личния си живот.

В личен план Пол е силно сломен след като съпругата му Ерина остава във вегетативно състояние в продължение на месеци след инцидент. Заедно с приятелите си – ветеринарите Джул и Аарон и идеалистичната сестра Хилдегард, Пол се надява да стане чудо и жена му да отвори очи.

Най-близкият приятел на Пол – Джул, пък се забърква с най-добрата приятелка на Ерина – Натали, след нощен запой.

Актьорите:

Главната роля в „Необичаен лекар“ е поверена на едно от най-популярните имена в германското кино – Кристофър Шехингер, а негова екранна партньорка е кучето Хуна, коeто се превръща в любимо на телевизионните зрители в Германия.

Кристофър признава, че преди старта на снимките е отделил цяла седмица, за да изгради специална връзка с животинката: „Не знаех как ще ме приеме и затова поисках от продуцентите да прекарам време с нея, за да се опознаем взаимно. Хуна е изключителен партньор и се справя блестящо на снимачната площадка“.

Тагове: