Съдбата на Лоли

Реклама

Историята:

Лоли Агилар (Силвия Наваро) е независима и успешна млада жена, която работи като изпълнителен продуцент на „Global Radio“ – най-слушаната испаноезична радиостанция в САЩ. Свободолюбива и отдадена на работата си, тя живее живота си без ангажименти, твърдо решена да не създава семейство и да не ражда деца.

Животът на Лоли обаче внезапно взема неочакван обрат след смъртта на най-добрата й приятелка Мариана (Жаклин Бракамонтес). Лоли научава, че Мариана й е поверила настойничеството на двете си деца – малкия Ники и тийнейджърката Саманта, а грижите за тях ще трябва да поделя заедно с шефа си Рафаел Контрерас (Освалдо Бенавидес), с когото имат непрестанни професионални конфронтации.

Въпреки че се опитват да разграничат личните от професионалните си взаимоотношения, между Лоли и Рафаел прехвърчат искри, които не ги оставят равнодушни. Лоли е принудена да се изправи пред новата си реалност и да разбере, че истинският смисъл на живота се крие не в професионалните успехи, а в семейството и любовта. 

Актьорите:

Главната роля в „Съдбата на Лоли“ е поверена на любимката на зрителите Силвия Наваро, позната с емблематичните си роли в теленовели като „Когато бъдеш моя“, „Утре и завинаги“ и „Когато се влюбиш“. Неин екранен партньор е Освалдо Бенавидес.

Звездният каст се допълва още от имена като Габи Еспино („Дявол с ангелско сърце“, „Лицето на другата“), Мариана Сеоане (Маура от „Буря в рая“), Жаклин Бракамонтес (Мария Хосе от „Капризи на съдбата“), Кристиан Чавес (Джовани от „Непокорните“), Карлос Понсе (Анонио от „Жестока любов“) и др.