Тайната градина

Реклама

ТАЙНАТА ГРАДИНА

Сюжетът на „Тайната градина“ разгръща историята на момиче и момче, които магически разменят телата и душите си.

 

Кил Ла Им е бедна каскадьорка, а Ким Джу Уон – главен изпълнителен директор с арогантно поведение. Когато двамата се срещат, Ким остава привлечен от Кил и макар да опитва да отрече дори пред себе си, осъзнава, че изпитва силна симпатия към нея. Въпреки че първоначално го отблъсква, Кил постепенно започва да отвръща на чувствата му, макар и резервирано.

 

Една вечер двамата попадат на мистичен остров, където една странна жена им предлага на пръв поглед обикновени алкохолни напитки. Когато обаче на следващия ден се събуждат, Кил Ла Им и Ким Джу Уон осъзнават, че телата и душите им са разменени. Как ще продължат живота си от тук нататък – Кил като момче, а Ким като момиче – и ще помогне ли „магията“ да се опознаят по-добре и да се влюбят?

 

В главните роли са известните корейски актьори Ха Джи-уон и Хьон Бин, които придобиват световна популярност след участието си в „Тайната градина“. Двамата неколкократно получават награди за екранното си партньорство в сериала и стават „Любима двойка на десетилетието“.

 

Тагове: btv lady