От понеделник bTV Lady става bTV Story с топ премиерни заглавия и най-новия сериал на Къванч Татлъту

Под мотото „Емоции за споделяне“ новият канал ще бъде насочен към цялото семейство и ще зарадва зрителите с премиери на едни от най-популярните продукции в цял свят

От понеделник bTV Lady става bTV Story с топ премиерни заглавия и най-новия сериал на Къванч Татлъту

Реклама

От понеделник, 11 декември 2023 г. bTV Lady става bTV Story! Под мотото „Емоции за споделяне“ новият канал ще бъде насочен към цялото семейство и ще зарадва зрителите с премиери на едни от най-популярните продукции в цял свят от различни жанрове и с любими актьори. В програмата са включени някои от най-очакваните сериали и филмови ленти от Турция, Латинска Америка, Азия и Европа.

Голямата изненада в програмата на bTV Story е завръщането на любимеца на зрителите – Къванч Татлъту, който ще изгрее с най-новия си сериал „Семейството“ в ефира на новия семеен канал. Епизодите тръгват в понеделник (11 декември) и ще се излъчват всяка делнична вечер от 19:00 ч.

Само преди дни Къванч и партньорката му в сериала – Серенай Саръкая, бяха отличени за "Най-добра екранна двойка на 2023" на най-престижните телевизионни награди в Турция "Златна пеперуда".