Премиерният сериал „Добре дошъл, втори живот“ с участието на корейската суперзвезда Рейн тръгва по bTV Lady

В центъра на историята е егоистичен адвокат, работещ единствено за състоятелни клиенти, който се пренася в паралелна вселена, за да изкупи греховете си и да промени живота си

Реклама

Дългоочакваната фентъзи драма „Добре дошъл, втори живот“ (Welcome 2 Life, 2019 г.) е следващото премиерно корейско заглавие в ефира на bTV Lady. Семейният канал, който е дом на азиатското кино в България, стартира излъчването на вълнуващата поредица със звездното участие на световноизвестния южнокорейски актьор и певец Рейн от 6 юни (вторник). Епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 19:30 ч., с повторения на следващия ден от 10:00 ч., като ще бъдат достъпни и онлайн на видео платформата VOYO.

 

„Добре дошъл, втори живот“ разказва историята на егоистичен адвокат, защитаващ единствено състоятелни клиенти, които смятат, че са над закона. Един единствен път той решава да постъпи правилно, но точно тогава се отзовава в паралелна вселена, където трябва да живее напълно различен живот – този на честен прокурор.

 

Историята:

Лий Джо-Санг (Рейн) работи в „JK Law Firm“ – една от най-големите адвокатски кантори в Южна Корея. Той е блестящ юрист, който умело използва всички вратички на закона, за да оправдава престъпленията на богатите си клиенти. Неговата единствена „съвест“ е бившата му приятелка Ра Ши-Он (Лим Джи-йон), която е честен полицай и го е изоставила заради неморалните му практики.

 

Един ден обаче всичко се обръща наопаки. Поредният богат престъпник е толкова безпринципен, че Джо-Санг този път решава да постъпи правилно. И миг преди да го настигне престъпната сила на парите, адвокатът се събужда в нов, различен свят.

 

Там той е прокурор и е стриктен в изпълнението на закона. Женен е за Ра Ши-Он, която го обича и му е вярна. В паралелната вселена Лий Джо-Санг се бори както с хората, които доскоро е защитавал, така и с новото си „аз“.

Актьорите:

В главната роля в „Добре дошъл, втори живот“ зрителите ще видят световноизвестния южнокорейски певец, танцьор, актьор, музикален продуцент и текстописец Рейн. Освен че е един от най-обичаните артисти в цяла Азия, Чонг Джи-хун, както е истинското му име, е участвал и в множество касови американски продукции, където си е партнирал със звезди от ранга на Джейсън Патрик, Брус Уилис и Джон Кюсак. Негова екранна партньорка в премиерната поредица е младата надежда на корейското кино и телевизия Лим Джи-йон, с която са номинирани за „Най-добра двойка от сериал“ на престижните „MBC Drama Awards“.

 

Не пропускайте началото на премиерния корейски сериал „Добре дошъл, втори живот“ – от 6 юни, всеки делник от 19:30 ч. по bTV Lady и онлайн на VOYO!

Тагове: btv lady