1000 македонци идват в Банско за "One Love Tour"

Първият концерт на 22 юли е безплатен за феновете на нашите и македонските звезди

Реклама

Първото българо-македонско турне One Love, което ще се снима като телевизионно риалити шоу от bTV, стартира на 22 юли в емблематичния град Банско.

По първоначални данни се очаква хиляда македонци да щурмуват града, за да присъстват на единствения безплатен концерт от турнето.

Студенти

"Идеята на първото по рода си турне е чрез музиката на групи и изпълнители от две съседни, близки страни, с много сходни езици да ви докажем, че любовта обединява, а любовта към музиката може да събере на едно място фенове от България и Македония. В България има между 50 000 и 100 000 студенти, учещи и работещи хора от Македония. И при положение, че нашите звезди са толкова популярни там, ни хрумна да направим едно съвместно турне. После взехме решение кои да бъдат градовете", споделя дни преди големия старт Андрей Арнаудов.

Градове
Турнето ще премине в осем града от двете държави. Стартира на 22 юли в град Банско с безплатен концерт и продължава на 26 юли – гр. Охрид, 27 юли – гр. Струмица, 17 август – Слънчев бряг, 18 август – гр. Варна, 6 септември – гр. Пловдив, 30 септември – гр. Скопие, и давършва на 7 октомври в гр. София. Изпълнителите в "One Love Tour" от България и Македония са Криско, Слаткаристика, Гери-Никол, Тони Зен, Ъпсурт, DJ Гоце.