Александър Кадиев и майка му споделиха любовта си с хора в нужда

В тазгодишното великденско издание на Holiday Heroes български знаменитости и американски граждани обединиха усилия в една обща кауза

Реклама

Лошото време и априлският сняг със сигурност изненадаха мнозина, но не попречиха на празничните герои на България да подарят един истински Великден на 5000 семейства в нужда. Третият ден от кампанията на Holiday Heroes приключи повече от успешно.

Сред звездните посланици, откликнали на инициативата, бяха свежото и усмихнато дуо Катето Евро и Александър Кадиев. Двамата зарадваха със своето внимание самотна възрастна жена, дарявайки й празничен пакет с хранителни продукти.

 

Тази година към кампанията на Holiday Heroes отново се включиха представители от всевъзможни националности. Сред тях бяха и американски гости на кампанията, които изненадващо се свързаха с организаторите и посетиха две от семействата в най-тежко състояни. Чужденците имаха шанса да се сблъскат от първа ръка с бруталната българска действителност и да дадат своя принос в нейното подобрение.

Остава още един ден до края на кампания Великден 2014. Всичко, което се случва около Holiday Heroes може да следите в реално време във Facebook и в сайта на героите.