Детският турнир по бадминтон „Златно перце“ за купа „София“ ще се проведе тази събота за 14-а поредна година

Реклама

В град София, 16 ноември (събота), от 09.30 ч. в бадминтон зала „Европа“, ще се проведе 14-тото състезание по бадминтон за ученици за купа “София“, „Златното перце“.

Състезанието е за деца на възраст от 1 ви до 7-ми клас и се провежда под съдийство от 3-членно жури и съдии осигурени от БФБ, съгласно регламент и изисквания за провеждане на професионални състезания.

ХIV-то издание на ученическия турнир по бадминтон "Златното перце" се организира от Българска федерация по бадминтон и „ЕКОПАК България“, провежда се под патронажа на столичния кмет Йорданка Фандъкова и с подкрепата „Девин“ ЕАД.

Поканени официални гости на турнира са г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, г-н Красен Кралев, министър на младежта и спорта, и изявените ни състезатели по бадминтон – Мария Делчева, Линда Зечири, Мария Мицова, Петя Неделчева, Димитър Янакиев, Иван Русев, Гергин Недялков и др.

Всяка година малките състезатели имат шанса да премерят сили по между си, да получат ценни напътствия и съвети от техните идоли в този спорт.

Организаторите на турнира осигуряват за децата ракети, перца, медали, купи и награди за всички участници.

Лице за контакт: Мила Алексиева, MAlexieva@ecopack.bg, 089 304 2359

Адрес: Бадминтон зала „Европа“, Търговски център Европа, бул. ”Искърско шосе” №7, ж.к. ”Дружба”