Реклама

One Love Tour гостува във Варна и многохилядна публика препълни Морската градина. Това бе един от най-знаменателните фестивални дни от старта на турнето. "Арена на дуелите" отбеляза своеобразен рекорд от желаещи да се включат в игрите, от най-гледания риалити формат Фермата. Хора от всички поколения искаха, да проверят възможностите си и да изпробват силите си. Импровизираната арена и времето се оказаха недостатъчни за множеството ентусиасти.

Дуетите между Графа и македонските звезди, с които завършва вечерният концерт, са кулминацията на фестивала. Съвсем импровизирано, на песента "Свобода", която е на Графа и Next Time, изпълнителите развяха българското и македонското знаме. Реакцията им предизвика бурни овации, скандирания и мотото за "Една любов" сякаш преливаше от публиката. Дълго време продължиха възторжените аплодисменти и Графа излезе на бис.

Запомнящият се концерт започна с младите възпитаници на музикалното училище Денис, Антон и Венелина. Продължи с гласовитата и талантлива VICTORIA, а специални гост-изпълнители бяха Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Техният репертоар разтанцува всички пред сцената, в ритъма на любимите парчета.

Най-популярният македонски рапър - Слаткаристика, вече е истинска сензация и сред българите. Публиката пя заедно с него и знаеше текстовете на хитовете му, превзели музикалните класации.

Най-пъстрата и шарена "Алея на занаятите", показа разнообразието на местните традиции и бит. Благодарение на Регионален център София - ЮНЕСКО, бяха представени регионални занаятчии, които впечатлиха гостите.

Безплатният фестивал One Love Tour продължава на 27 септември, в гр.Скопие и завършва на 5 октомври, в гр. Стара Загора, по повод празника на града. Изживейте заедно с нас емоцията наречена "Една любов "!