Играта „Грабни стек бира за мача“ продължава!

Чрез жребий бяха изтеглени първите 10 печеливши, отговорили правилно на двата въпроса

Реклама

Благодарим на стотиците участвали в първия етап от играта „Грабни стек бира за мача“ на Съюза на пивоварите в България. Чрез жребий бяха изтеглени първите 10 печеливши, отговорили правилно на двата въпроса.

 

Отчетено беше забележително дамско участие в надпреварата и съвсем логично сред спечелилите стек бира преобладава нежният пол. Имената на печелившите са: Кера Донева, Айхан Топал, Мария Попова, Йонка Симеонова, Диана Иванова, Петър Петров, Велика Ангелова, Ирена Костова, Тинка Минчева и Стоянка Палазова.

 

Тези от вас, които нямаха късмет тази седмица, могат да участват във втория кръг на играта, като отговорят на новите два въпроса от „Грабни стек бира за мача” на мейл: [email protected]. Наградите ще бъдат изтеглени на 30 ноември (понеделник).   

 

Ето и новите въпроси: 

 

Бирата не е виновна за напълняването и “биреното коремче”. Вече има редица научни доказателства, че от бирата не се пълнее. Кажете защо?

а) Бирата е натурална и нискоалкохолна напитка, която не съдържа мазнини и холестерол  и е с ниско съдържание на прости захари.

б) Бирата съдържа кофеин и танин.

в) Бирата е с ниско съдържание на вода.

 

Освен изцяло естествен продукт, пивото е и с ниско съдържание на калории. Колко калории се съдържат в 100 мл пиво?

а) в зависимост от вида пиво между 43 и 50 каларии

б)  60 калории

в) 100 калории

  

Печелившите от гр. София могат да получат наградите си всеки работен ден от 12.00 до 14.00 ч. на адрес: София, ул. „Генерал Паренсов“ 47, ет. 1, ап. 1, агенция Knowbox. Наградите за участниците извън София се изпращат в рамките на 10 работни дни от датата на изтеглянето им. Ако след този период спечелилият не е получил наградата си е длъжен сам да провери причината за забавянето.