Карибски пирати: Мъртвите не говорят

Гледайте първия трейлър на продължението за капитан Джак Спароу!

Реклама

Първите кадри от дългоочакваното продължение на една от най-успешните кино саги „Карибски пирати“ са вече факт! След 6-годишна пауза, Джони Деп ще се завърне на голям екран в култовата си роля на безразсъдния авантюрист Джак Спароу в „Карибски пирати: Мъртвите не говорят“ през 2017-а.

В продължението капитан Спароу се оказва в крайно неблагоприятно положение, след като смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – най-вече Джак...

Единственият шанс за оцеляване на Джак е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. Зад руля на своя малък и занемарен кораб „Умиращата чайка“, капитан Спароу се опитва не само да обърне злощастната си съдба, но и да отърве кожата си от най-страшния и злонамерен враг, на който се е натъквал до момента.

„Карибски пирати: Мъртвите не говорят“ е с участието още на Кевин Р. Макнали в ролята на Джошами Гибс, Голшифте Фарахани като морската вещица Шанса, Стивън Греъм в ролята на Скръм, Дейвид Уенъм като Скарфийлд и Джефри Ръш в култовата роля на капитан Хенри Барбоса.

Режисьори на „Карибски пирати: Мъртвите не говорят“ са Еспен Сандбърг и Юахим Рьонинг, а филмът излиза в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 26 май 2017-а.

 

В България последният филм от поредицата „Карибски пирати: В непознати води“ стана вторият най-успешен филм на "Дисни" с бокс офис от над 2 млн. лв., нареждайки се след „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и влезе в Топ 20 на най-успешните филми у нас за всички времена.