Керана е избрана от музикалните фенове да работи с The Chainsmokers като част от Tuborg Open 2020

Младата изпълнителка стигна до финала на "Гласът на България" и си спечели възможността да работи с американското дуо, носител на награда "Грами"

Реклама

Музикалните фенове в България избраха Керана да е талантът, който тази година ще бъде част от Tuborg Open. Младата изпълнителка успя да достигне до финала на шоуто „Гласът на България“ и сега ще има възможността да работи с носителите на "Грами" и топ изпълнители от класицията на Billboard, The Chainsmokers, за да създаде изцяло ново парче.

Tuborg Open се завръща в България през 2020 г., за да накара хората да открият нова и вълнуваща музика отвъд пределите на вече познатото, с което сме свикнали. Керана ще има уникалния шанс да смеси своя собствен музикален стил с този на The Chainsmokers, за да създаде едно изцяло ново парче, използвайки музика на американските звезди.

"Не мога да повярвам, че имам възможността да съм част от този проект и да запиша ново парче с музиката на The Chainsmokers. Още всичко е много нереално за мен, но съм благодарна на всички хора, които ме подкрепиха и ми дадоха този шанс", сподели Керана.

Дуото The Chainsmokers, което се състои от Алекс Пол и Дрю Тагарт, бързо се превърна в една от най-горещите музикални сензации след постигането на международно признание през 2016 г. Техният стил включва инди, прогресив и поп музика, и претърпя изключително развитие през последните години след успеха на едни от най-пробивните парчета като „Don’t let me down” с участието на Daya, „Closer” в сътрудничество с певицата Halsey и „Something’s Just Like This” с Coldplay.

Говорейки за кампанията, Алекс Пол от The Chainsmokers, каза: „Не сме били до момента в България, така че наистина ще е страхотно да сме част от нещо, което е от значение за културата там. Вълнуващо е, когато талантливи изпълнители влагат своето възприятие за света, преживяванията и вкусовете си в нашата музика. Нямаме търпение да видим крайния резултат!“.

Музикалните фенове ще бъдат насърчени да се присъединят към кампанията под наслов ‘Join the Beat’, когато новото парче излезе по-късно тази година, използвайки новия Tuborg Open AR филтър в социалните мрежи. Хората над 25-годишна възраст ще бъдат предизвикани от Керана да качат свои видеа през филтъра, наслаждавайки се на музиката и споделяйки заедно ритъма, докато още и още хора се присъединяват към предизвикателството с #Jointhebeat.

„Това, което прави Tuborg Open уникална като платформа, е начинът, по който тя трансформира възприятието за музиката и дава възможност на всеки от нас да стане част от нещо интересно и вълнуващо. Няма граници за начина, по който хората усещат и се наслаждават на музиката навсякъде по света, дори в предизвикателни времена като днешното“ – каза Теодор Несторов, Маркетинг Директор в Карлсберг България.
Музикалните фенове могат да посетят www.tuborg.bg, за да научат повече за кампанията Tuborg Open.

За Tuborg Open

Tuborg Open превръща музиката в платформа за споделяне, за да насърчи хората да останат „отворени за повече“ и да предизвикат собствените си възприятия. В света на музиката това означава да изживеем всичко по нов начин, миксирайки различни култури, стилове и усещания. Идеята е, че винаги има нещо ново за откриване – нова музика, нови приятели, нови места, нови преживявания.

Всяка година кампанията Tuborg Open дава възможност на млади таланти по целия свят да си сътрудничат със световноизвестни музиканти, за да създават собствени музикални проекти.

Ето и хронологията до момента:

“The Tuborg Beat” с Major Lazer – музика, която бе използвана от изпълнители по целия свят за създаването на техни собствени парчета.

“Stay Open” с Дипло и MØ“ – проект, който насърчи хората да останат отворени за нови усещания и нови начини да откриват музиката.


“Going on Shuffle” с Clean Bandit – колаборация, която помогна да открием нови начини да създаваме и преживяваме музиката.